Nem törölték Bajnai Gordon kommentjét Orbán Viktor kormányfő Facebook-oldaláról, hanem az fennakadt a spam- és trollszűrőn – közölte Kaminski Fanny, a miniszterelnök Facebook-oldalának szerkesztője.

Az oldal szerkesztője arra reagált, hogy az Együtt-PM korábbi közleménye szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője pénteken a Facebookon kommentálta Orbán Viktor csütörtök esti videoüzenetét, azonban azt törölték, "a posztot cenzúrázta Orbán Viktor, vagy azok, akik a nevében facebookoznak".

Kaminski Fanny szerint ezzel szemben azt történt, hogy Orbán Viktor oldalának felhasználói közül olyan sokan jelentették levélszemétként (spamként) a Facebook felé Bajnai Gordon hozzászólását, hogy azt a Facebook a levélszemetek (spamek) közé helyezte át, így a volt miniszterelnök kommentje automatikusan eltűnt Orbán Viktor oldaláról. A szerkesztő a közleményében mellékelte az oldal adminisztrációs felületének képernyőképét is.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Aha. Ez is egy magyarázat.
A milliárdjaikból futja, hogy egy ember ott üljön, és havi párszázezerért nyomkodja a spam gombot a bíráló kommentekre. Aki ugye csak egy mezei látogató, erről nem tehetnek. Ja. Civil, fideszfüggetlen, mint a CÖF.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
A propi a facebookon nem működne! A két oldal egymás hozzászólásait jelentené spamnak, mindet le is törölnék automatikusan. lol
salamander
@bencemacska: nem így van! Az egyik egy szándékos magatartás, Orbán Viktor és stábja részéről, a másik pedig hozzájuk nem köthető "külső személyek" magatartásának nem összehangolt csak véletlenszerű cselekvéssorozatának eredménye. Nagyon nem mindegy!
coyote3
Édes istenem, hogy ezek milyen szemérmetlen mód hazudnak ...
Fradigege
Ez aztán fontos feladat. Még egy csicskás. Kemény meló lehet egy facebook oldalt irányítani. És ezért fizetnek ba'meg. Annyi legyen a fizetése ennek a kis fannykának, mint az én végkielégítésem. Szép ősmagyar neved van, tündérkém. Mint a vajdád gyerekeinek. Ráhel, Sára...ájájáj.
bencemacska
@salamander: Olyan véletlen, mint a CÖF és az ő tevékenysége?
evacica
@tavaszi: Te azt se tudod mit beszélsz. Unalmas ez a folytonos libázás Bajnaival kapcsolatban! Jó valakit mocskolni aki a "szeretett vezér" kritikusa, baj csak az, hogy ez a libázás így nem igaz. de ilyen kicsiségre te nem adsz akár csak a fidesz papagályok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.