"Bizony tudni kellene, hogy honnan volt Simonnak ennyi pénze. Mert ez akkor sem az ő magánügye, ha tegnaptól semmilyen funkciót nem visel" – írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.

Gyurcsány emellett azt is szóvá tette, hogy "azt is tudni kellene, hogy öt gyerek nevelése mellett hogyan telik Orbán Viktornak egy hatalmas családi házra Buda legdrágább kerületében, legalább ötven hektár szőlőre Tokajon, felújított házra, felesége nevén vásárolt telkekre Felcsúton, egyik gyereküknek megvett lakásra a Gellért hegyen és nem folytatom. Mindezt állítólag egyetlen politikusi fizetésből" – írta.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Gyurcsány helyesen beszélt ! Simon már vizsgálat alatt van. Orbánnak is feltették a kérdést, és az ott kérdezettek is homályos pontok. Majd aztán lehet a székházat is megmagyarázni, az egyébként is elévült már. Nosza, Miniszterelnök úr ! Konkrét kérdések, és várjuk a választ. Még a választások előtt !
Megjegyzem Gyurcsány már többször elszámolt, nyilvánosan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
"azt is tudni kellene, hogy öt gyerek nevelése mellett hogyan telik Orbán Viktornak egy hatalmas családi házra Buda legdrágább kerületében,..."

Honnan, honnan!! A családi adókedvezményből!!
lenhardtibolya
Nem értem, hogy amikor egy balos viselt dolgai kerülnek szóba, akkor a hűséges híveik nem érvelnek, nem bizonyítják, hogy vétlenek az övéik, hanem elkezdik emlegetni a fideszesek hibáit. Tehát lehet valaki bűnös, mert vannak nála bűnösebbek is?! Én ezt nem így gondolom, mert szerintem a vezetők példát kellene mutassanak tisztességből úgy a bal- mint a jobboldalon.
mariaberta
No meg Jézus is zsidó találmány? Ne oktass, inkább ismerkedj a Bibliával.
1magyar
@lenhardtibolya: Akkor te tudod a választ a Mészáros Lőrinc vagyonosodására! Mesélj!
lenhardtibolya
Aki valamire kíváncsi, nézzen utána saját maga. Én viszont kiszálltam ebből a lehetetlen kötözködésből.
vidi500
@tavaszi: "emiatt van zsigeremben az elutasítás ha baloldali szót csak meghallok."
Minden rendszernek és korszaknak megvannak a maga sértettjei, vesztesei, a jelenleginek is és főleg az elmúlt 25 évnek! Az általad elmondottak alapján nem is lehet elvárni tőled a baloldali szimpátiát.
Viszont ha valaki tárgyilagos akar maradni, akkor félre kell tenni az egyéni érzelmeket és sérelmeket, és a közel 10 milliós lélekszámot figyelembe véve ildomos ítélkezni.
Ezért van az sajnos, hogy a sokat szidott, átkozott "Kádár rendszer" a magyar emberek millióiban a mai állapotokat alapul véve, és nem csak a mostani kormányról beszélek, FELÉRTÉKELŐDÖTT! Persze azok a milliók itt nem jelennek meg ezen a fórumon, de attól még léteznek. Az, hogy ez a helyzet létrejöhetett, az utóbbi 25 kormányainak a szégyene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.