Mit látott ebből a paraszt magyar? Semmit, illetve este fél 11 tájban egy lófütty összefoglalót, úgy, hogy közben már a köztévé teletextjén is rajta volt, ki nyerte a bátrak csatáját. Nézd konzervben, megvágva, felvételről, úgy, hogy közben tudod, ki nyert: izgalmas, nem?

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Párizs - dakar közvetítésének színtjére csökkentették a téli olimpiát ! :-(
Magyarország jobban teljesít ! Úgyhogy nincs vidámpark mert ne vidámkodjál te itt ,
és nincs olimpia mert ne az élsportot bámuld otthona fotelban hanem mennyé közmunkára vagy munkátkeresni .
coyote3
Ehhez képest az osztrák köztévén még a csapból is az olimpia folyik...
csikknorisz
comment.blog.hu/2014/02/14/a_koztevenek_terhes_az_olimpia
Én pl. egy új olimpiai sportág döntője miatt néztem volna valamelyik nap az esti összefoglalót, na az nem volt benne. Jégtánc minden mennyiségben az persze igen.
Milyen jó, hogy gyakorlatilag már minden háztartásban fogható 4 közszálgalati tévéadó, aztán sokra megyünk vele, ha normális közvetítést nem tudnak a 4-ből legalább az egyiken megoldani.
csikknorisz
@coyote3: Itt a román köztévé jön be, annak az adóin is. Röhej, hogy oda kell kapcsolnom, ha élő közvetítéseket akarok látni, mert a magyar csatornákon le se szarják.
@HajduPress: A románoknál nem várható valami nagy aranyeső, mégis adják 2 csatornán is. Pl. az 1-esen MINDEN hokimeccset közvetítenek élőben. Eközben a magyar tévén Ridikül, Gasztroangyal, meg egyéb okosságok láthatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.