Elköltözött a Dakart is megjárt ralistól az asszony, akit férje múlt pénteken bántalmazott egy budapesti szállodában – írja a Bors.

A lap úgy tudja, a férfi a nő bocsánatáért esedezik, a hölgy azonban nem vonja vissza a feljelentését. Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy ismert raliversenyző ellen, akit a felesége jelentett fel, miután a férfi vendégek szeme láttára bántalmazta egy budapesti szállodában.

A Bors most arról értesült, hogy az eset után a hölgy a bátyjához költözött, s esze ágában sincs megbocsátani a párjának. Pedig informátoruk szerint a férfi most mindent megtesz kapcsolatuk rendezéséért, és azt sem venné rossz néven, ha a felesége visszavonná a feljelentést.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Ha visszavonja a feljelentést és visszamegy az asszonyverő férjhez, akkor az már az ő ostobasága, tehát nem érdemel együttérzést.
papuli
nemzeti is, nyugdíjas is, buta is, selejt is, ejj, beh nehéz lehet szegény egyszerűjének
töky
@nemzeti_nyugdíjas: a férj meg kiverve...
nemzeti_nyugdíjas
@papuli: Kisköcsögöm, én akkor sem cserélnék veled.
nezelodo
"nemzeti_nyugdíjas"

Ne hergeld magad, csak azért szekál, mert nem fideszes helyesírással írod a neved, imigyen, "nemzethy nyugdíjas", ahogy egy pólón láttam a kifordított zsebű idős honfitársunkat.
vukkocska
"azt sem venné rossz néven, ha neje visszavonná feljelentését" Hát tény, ő már házassággal nem teheti jóvá, mint a vak komondoros. Ő már csak esedezhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.