A fogyasztók megtévesztését eredményezheti, hogy az Európai Bíróság elutasította a magyar fellebbezést a "Tokaj" márkanév ügyében - közölte állásfoglalását a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa pénteken az MTI-vel. A tanács szerint a luxembourgi székhelyű hatóság döntése azt jelenti, hogy a szlovákiai termelők továbbra is a piacra vihetik a magyarnál gyengébb minőségű boraikat, a Magyarországon oltalom alatt álló "Tokaj" elnevezéshez nagyban hasonló márkanév alatt.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ripacsok,ne panaszkodjatok ,igen Magyarország a károsult -a milliárdokért sokan megdolgoztunk a nektek oly régóta,nagyon szűk országunkba és majd ha nekem is olcsóbban adjátok méggazdagabb lehet a gazdátok,aki még egy kortyra sem szolgált rá annak a vidéknek az ajándékából!
Aztán- mint már tőle megszokhattuk- ha benyeli a gazda a szomszédokat is megnő a török basi hasa,úgy mint a balatonfelvidéki dűlők vesszején is már csak bizonyos szelek fújhatnak badacsonyi néven,de idegen kézen..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.