Aszongya ez a Toró T. Tibor, hogy Tőkés László a Hedonista Párt, akarom mondani a fideszkeresztények párjának EP listáján induljon. Mer'hogy az RMDSZ nem kér se belőle, se a Fidesz kirendelt fiókpárt Erdélyi Magyar Néppárt egyik politikusából sem, így meg fizetés nélküli földönfutó lesz belőle képviselet nélkül maradnak az erdélyi magyarok az EP-ben, tecciktunni

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tőkés pártja (az EMNP) azt javasolja, hogy a Fidesz vegye föl az EP-listára Tőkést. (Öt éve az RMDSZ-listán jutott ki Brüsszelbe.)
Tőkésnek minden fillérre szüksége lehet most, hogy van már új asszony és gyerek is. A ronda válás után egy még rondább vagyonmegosztási per elé néz: a százszor megcsalt volt feleségétől a vagyont négyötödét követeli.
Vajon ér-e a Fidesznek ennyit Tőkés, akinek pártja legutóbb az erdélyi magyarok 0,64%-ának (!!!) szavazatát kapta.
Egy pártban ahol Pálffyban fokolják a szeszt, a házastársi hűséget dajcstomiban mérik, ott helye lehet egy ilyen kivénhedt szoknyapecérnek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.