Négymillió-hatvanezer forintra büntette Terry Blacket – eredeti nevén Rácz Károly Mihályt – a Budapest 8. választókerületi választási bizottság, mert álláspontja szerint a független jelöltként induló előadóművész nem szolgáltatta vissza határidőre az általa felvett 80 darab ajánlóívet – értesült a VS.hu.

Megkeresésükre Terry Black elmondta, fellebbez a határozat ellen, ugyanis szerinte a helyi választási iroda félretájékoztatása miatt csúszott ki a március 3-i 16 órás határidőből.

Az előadó állítása szerint az ajánlóíveket nem ő, hanem egy meghatalmazottja vette fel a zuglói önkormányzat Pétervárad utca 2. szám alatti irodájában – itt működik a zuglói választási iroda –, ahol nem közölték vele, hogy az íveket másik irodában kell leadni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Látod-látod, nem kellett volna megnevezni a három "törzsvendéget" a melegbárban. (vona-semjén-szájer)
DR Eric CARTMEN
Látod-látod, nem kellett volna megnevezni a három "törzsvendéget" a melegbárban. (vona-semjén-szájer)
Szvetlana
Független jelöltként induló előadóművész. Most akkor Terry Black, vagy Rácz Károly néven.
Na ez se tud otthon vasalni, vagy pulóvert kötni.
tavaszi
...azt hitte a szerencsétlen,hogy játszásiból ,kapta az iveket,...ráadásul még hazudik is ...személyesen elmagyarázták,hogy úgy vigyázzunk az ivekre mint a szemünk fényére ...fellebbezhet nyugodtan...az egész országban mindenki tudta csak ez a "másságos nem"...óóóó...óóóóó. te szegény végül is a rágalmazásai miatt "benyujtotta a számlát a sorsírója"
soper
Négy millió hatvanezer ft-ra. Miért nem mindjárt halálra. Csak, hogy példát statuáljanak. Elmebeteg ország, elmebeteg törvényhozók és elmebeteg törvények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.