Az atv.hu-nak sikerült elérnie a börtönviselt volt MSZP-st, aki az interjúkérelmet azzal hárította el, hogy a beszélgetéshez a most megjelenő könyvét gondozó Napi Gazdaság Kiadó nem járul hozzá. A Napi Gazdaság tulajdonosa a milliárdos állami megbízásokat elnyerő Fidesz-közeli Századvég.

Az éppen most megjelenő, nagy botrányt kavaró intejút is a Századvég stratégiai igazgatója, G. Fodor Gábor és Barcza György a lap főszerkesztője, egykori gazdasági elemző készítette.

A választások előtt egy hónappal megjelent interjú miatt egyszerre háborog és viccelődik Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó – írta az Index. Gyurcsány például lehallgatott telefonbeszélgetést posztolt a Facebookon, ami azt látszik alátámasztani, hogy Zuschlag állítsai olyannyira nem állják meg a helyüket, hogy ő maga egyenesen elzárkózott a korrupció elől és irtotta azt.

Az Index értesülései szerint a Napi Gazdasági egyik vezető munkatársa csütörtökön felmondott a cikk megjelenése miatt. A szerkesztőségben többen is furcsállták, hogy miért jelenik meg egy ilyen, egyértelműen politikai jellegű, az újságtól idegen interjú a lapban, ráadásul éppen abban a rovatban, ahol a kiemelt témákkal szoktak részletesebben foglalkozni.

A Napi Gazdaságot tavaly augusztusban vette meg a Századvég, amely lapinformációk szerint az elmúlt három évben 4,7 milliárd forintnyi állami megbízást kapott.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@tavaszi: Persze, jogy nem ragálsz, mert folytn belebuktál valami "okosságba'...

Amúgy meg, itt egy ellenőrizhető adat, amely ugtyebár nem sima elmesélés:

""Csakhogy világos legyen, hogy ki a rabló és ki a pandúr:

Zuschlag János bírósági tárgyalásán bemutattak egy lehallgatott telefonbeszélgetést, melyen a vádlott beszél valakivel. Zuschlag ebben arra panaszkodik, hogy Gyurcsány nem akarja elfogadni a korrupciót, mi több szerinte küldetéstudattal küzd ellene, ahelyett hogy tudomásul venné, hogy a rendszer pénzből és erőből működtethető. "

Oszt' jó napot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
" 2006-ban Zuschlagot valóban támogatták Kiskunhalason, de azután, hogy a holokauszton viccelődött és ezért a mandátumáról is lemondatták, fel sem merült, hogy szocialista színekben újra indulhasson egy választáson. Az MSZP korábbi frakcióvezető azt is hazugságnak nevezte, hogy az ügyészségi vizsgálat idején behívta magához Zuschlagot, mert aggódott, hogy "az ügy esetleg feljebb mehet", a pártvezetés tagjait is érintheti. A börtönből tavaly szeptemberben szabadult egykori politikus a Napi Gazdaságnak ezt állította. Lendvai elmondta, valóban fogadta abban az időben Zuschlagot, mert a bajba jutott egykori képviselő többször kért tőle telefonon erre lehetőséget.

"Megdöbbentem, amikor a beszélgetés végén az ajtón kilépve számtalan kamera, újságíró várt. Zuschlag nyilván azt akarta bizonyítani, hogy mellette állunk, ami nem volt igaz" - tette hozzá. Lendvai szerint nagyon nem kell kutatni, miért vállalta a könyvet Zuschlag. Nyilván szeretné újra kezdeni az életét, ezért úgy gondolta, van az a pénz, "amiért korpásodik a haja". A megrendelőknek pedig érdeke, hogy minden kampányban legyen Őszöd- és Zuschlag-ügy."
Baksai
Nincs logika abban amit Zuschlag dumál. Azonkívül annyira buta, hogy nem fogja fel, amit most csinál az nem egyszerűen jellemtelenség, hanem ezzel önmagát bűnpártolással és adócsalással is vádolja ill. vagy elköveti a hamis-vád bűntettét. Jó esélye van ara, hogy visszakerüljön oda ahonnan kijött !!!
Dr. Felipe
Már az öszödi beszéd felmelegítése is szánalmas próbálkozás volt a fideSS részéről. Hamar ki is pukkadt don pinyő lufija. Erre előjönnek ezzel a még szánalmasabb szarsággal. Nagy szarban van a fideSS ha csak ennyire futja hogy egy börtöntöltelékre alapozzák a kampányukat. Ez csak az agymosott fideSS birkáknak való mantra.
szaboria1
Mai hír állítólag az újságírónak aki össze állította az anyagot feltörték az autóját és ellopták a laptopját belőle amin az összes Zuschlag anyag abban volt rögzítve.
Cicamama55
@jozsefherceg: Nagy politikusaink egy részére áll, hogy hazaáruló! Ők tettekkel ártanak az országnak,a magyar nép ZÖMÉNEK! Akik itt írogatnak, csak véleményüket írják le, az pedig nem hazaárulás!
vukkocska
@szaboria1: Persze. :) Ha már hétfőn meg fog jelenni, nem mindegy mit vittek el? Szerintem semmit. Ébren kell tartani a szarságokat, mert egyébként mivel gondolják, hogy nyerni fognak? Mert azzal a következő 4 évi programmal, amit el sem készítettek, biztos nem. Hasonló a helyzet mint 2010-ben, akkor sem volt. Ezért csinálhattak az országgal, amit akartak. Sötét, sunyi módon hallgatnak arról, hogy mi lesz, ha nyernek. Remélem nem fognak. Tényleg mindenkinek el kell menni szavazni. Mert aki nem megy, pedig változást szeretne, az a Fideszre szavaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.