A YouTube után a legnagyobb magyar videomegosztóról, az Indavideóról is eltűnt Király Linda himnuszos szerencsétlensége – írja a hvg.hu.

A videón az látszott, hogy Király Linda egy budapesti rendezvényen előadta a Himnuszt, aminek a közepén egyszerűen elfelejtette a szöveget. Segítséget kért a nézőktől, de csak füttyöt kapott. "Magyarok vagyunk, magyarok vagyunk nem? Énekeljük együtt" – próbálkozott Király Linda, amire a tömeg nem volt vevő.

A videóról Király Linda édesapja intézkedett, felvásárolva annak jogait, letiltotta több helyről is. A
Comment:com bejegyzése szerint Király Tamás az Indavideónak azt írta: „Mi, a Crown Music Bt., mint az alábbi linken található videó 2014. február 4-től online felületeken történő felhasználásának egyedüli jogtulajdonosa, kérjük a videó azonnali eltávolítását az oldalukról. Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet.”

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
@Hellcat: már régen elfelejtette volna mindenki, de most már az is előkotorja aki nem hallott róla.

Legfeljebb nem kettő hanem négy egérkattintással.

Ostoba egy apa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
444.hu/2014/03/11/mindenhonnan-eltuntetik-a-legjobb-magyar-bakivideo/
.
egy igazi harcos kis oldalt,... ahol megnézhetjük az emlékezetes alakítást... Mindenkinek ajánlom a videó lementését, hogy az unokák is láthassák.
Szvetlana
Viszont annak az "oppurtunista" (?) Rúzsa Magdinak nincs miért szégyenkeznie és nem kellett letiltatnia magát sehonnan sem!!!
csa-csa
csak nem fogadja be az idióta magyar agya, hogy a Linda Amerikában nőtt fel és nem itt! ha valamit illik tudni az az amcsi himnusz! jegyezzék meg már végre! remélem lesz eszük és vissza se néznek erre a szemétdombra!
kopeba
Maradt volna ahol született , szánalmas liba.
coni
Lehet, hogy csak reklámot csinál neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.