A Fidesz szerint programjuk a családok és a munkavállalók terheinek további csökkentése, a további munkahelyteremtés, a további rezsicsökkentés és a gazdaság további megerősítése – így reagált a kormánypárt a baloldali összefogás pártjainak vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írják, hogy a rendszerváltozás óta már minden párt bebizonyíthatta, hogy valójában mi a programja. A "Gyurcsány-koalíció" programja a megszorítások, a munkanélküliség és adóemelés volt és ma is ugyanaz – jelentik ki. A baloldali összefogáshoz tartozó pártok "ma is rögeszmésen adóemelést akarnak", el akarják törölni a családi adórendszert, a gyed-extrát és a rezsicsökkentést, valamint vissza akarják hozni "ugyanazt a szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikát, amellyel egyszer már tönkretették az országot" – tették hozzá.

Vasárnap kora délután Demeter Márta, az MSZP elnökségi tagja, Kormos Kata, a szocialisták szóvivője, Szabó Rebeka, a Párbeszéd Magyarországért színeiben politizáló független országgyűlési képviselő és Arató Gergely, a DK országos tanácsának elnöke egy fővárosi sajtótájékoztatón többek között arról beszéltek, hogy a Fidesznek még mindig nincsen valódi programja.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Elmondom nektek fidess maffiások, hogy a legrászorultabb családoknál a rizsa csökkentés ellenére nőttek a terhei! A 27% áfa ,adó jóváírás megszüntetése stb! Akinek meg van ugye jelzálog hitele most az erős frank és euró miatt amit ugye a ti "hiteles" gazdaságpolitikátoknak és koser lalosnak és szájtáto petikének köszönhető, fizet mint a katona tiszt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gomez
@nyanya001: Valóban össze-vissza beszélnek olyan sületlen baromságokat hogy tényleg az ember vagy sírva fakad vagy röhögő görcsöt kap! És még olyan pátosszal adják elő párhuzamot vonva az elmúlt négy év és 1848 között bármi hasonlóság is lenne! Vagy én vagyok lemaradva! Ezért lennék kíváncsi egy vitára, ahol nem előre betanult válaszokat kellene adni az "illetékes elvtársnak"! Elvégre minden hozzá tartozik!!!???
Manhattan
Azt látom, hogy a Fidesz programja: Orbán.
A minden színben játszó, pontokba szedett Orbán.
A tavaris Orbán.
A stadion Orbán.
A pálinkás Orbán.
A paksoló Orbán.
A fülkeforr Orbán.
A kolbászoló Orbán.
A monológ Orbán.
Az olcsó rezsi Orbán.
A nemgyarmat Orbán.
A nemdakotázó Orbán.
A nemvitázó Orbán.
A konyec Orbán.
nezelodo
gomez!
Hogyne lenne párhuzam 1848-49 és a jelen között! Akkor az osztrákok hívták segítségül a nemzet java ellen az oroszokat, most meg Orbán szövetkezett velük az ország és a következő nemzedékek tönkretételére, eladósítására, és az ország gyarmattá tételére.
Desischado
Akkor az országnak vége, valamint én elhúzok innen, és sokan így fognak tenni!
Zsuga
Hogy mi lesz, "ha mi nyerjük a választást"? Körülbelül ugyan az, ami az elmúlt 4 évben. Ígéretekben most sincs hiány. A jelenről meg csak annyit, hogy rengeteg ember kényszerül rá, hogy havi 22 ezer segélyből éljen családostól. Számomra elégtétel lenne, ha az elmúlt évek politikusait, akik csupán politikai pályafutásuk röpke ideje alatt lettek milliomossá, milliárdossá - na és persze az ő "vállalkozó" cimboráik, megfosztanák vagyonuktól, és azt hasznos munkahelyteremtésre fordítanák. A jelenben ugyanis harc folyik a közmunkáért is 50 ezerért. Aki viszonylag jó helyzetben, munkaviszonnyal vagy biztos nyugdíjjal él ebben az országban, és nem ismer a környezetében 22 ezerből sínylődő embereket, nem is értheti meg, hogy az mit jelent. Persze sokan nem is akarják megérteni, elintézik azzal, hogy aki akar, az dolgozhat, vagy éppen: miért nem tanult? Hogy ez nem ilyen egyszerű minden ember számára, és miért nem az, nem érdekli őket. A gazdaság megerősítése és ezzel együtt a munkahely teremtés lenne a legfontosabb program a következő időszakban, nem az a megoldás, hogy millió féle segély osztogatásával gyarapítsák az abból élők létszámát, mert nagyon sokan nem is arra vágynak, csak egy olyan munkahelyre, ahol megkereshetik a minimálbért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.