Már-már a Rákosi-érát idéző ütemes tapssal, Kossuth- és Gábor Áron-nótával várta a két-háromszáz fős tömeg Orbán Viktort hétfő délután egy órakor Pécsen a városháza előtt – írta a Pecsistop.hu. Szerencsére a Bama.hu szerkesztősége videót is készített az eseményről.

Bár nem volt előre bejelentve a miniszterelnök látogatása, mégis százak vártak rá a Széchenyi téren. Egy székre felállva rögtönzött beszédet tartott.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Voltak vagy háromszázan a kb 157 ezer lakosú városból !
Tényleg nagy a népszerűsége ! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@világlátó: Ha részt venne pl. egy békemeneten, s elbeszélgetne az ottani emberekkel, akkor konkrét választ kaphatna kérdéseire, de ha felvetné, hogy Ön pedagógus, lehet , hogy nem dicsérnék meg az ifjúság nevelésével kapcsolatban.Az, hogy azok akik ott vannak azok nagy többsége differenciálni tudja a regnáló kormányok tevékenységét, s az elmúlt évtizedek történéseit helyén tudja kezelni.Nem csak idősek, hanem közép korúak,s újabban egyre több fiatal vesz részt hasonló eseményeken. Ha megnézné, hogy a baloldalnak nevezett összejöveteleken egyre több fáradt kinézetű ember jelenik meg, akik saját hibájuk miatt nem érték el amit szerettek volna, s valakit hibáztatni kell, vagy olyanok akiknek fogalmuk sincs a történések valódi okairól, s magyarul bepalizták őket, s a rosszat mindig könnyebb elhinni, mint a valós okokat.Szerencsére egyre több ember lát tisztán, s aszerint gondolkodik, cselekszik. Önöknek sem ártana.
karma1
@dragonfly: 17.18-ra: Peldaul az, hogy a 800 forintos megjelenesi dij adokoteles-e, vagy tisztan ennyit kapnak-e zsebbe, es mikor kapjak kezhez?
karma1
@Manhattan: Nem figyelsz oda, Draga fiam, ...:-)) Hat tavaszi kollega megmondta, hogy Pecsett nagyon jol allnak a fideszesek, oda nem kell semmit sem szervezni, mert ott minden olajozottan megy...(Valoszinu ezert volt "spontan" a dolog, es nem pulpitusra, hanem csak egy kisszekre futotta,...)...Mindenben igazad van, sajna,...:-)))
világlátó
@spu00: Nem tudok vitatkozni, mert valóban nincsenek személyes tapasztalataim.A valamilyen célért lelki azonosságot vállaló emberek sokasága - kétségtelen- szimpatikus is lehet. Itt már régen nem a most már hatodik alkalommal felvonuló emberekkel van baj. Ők is éppen olyan derék magyarok és most már tudható, lengyel barátaink is mint a többi magyar ember akik valamilyen okból nem akarnak velük tartani. Nem hibásak ők sem. Mindkét népességi réteg elkötelezte magát a számára kedvezőbb, reményteljesebb politikai irányzat mellett, sok egyéb vonzerő is szerepet játszott és játszik még ebben. A népet nem lehet ezért kárhoztatni, főleg nem elítélő jelzőkkel illetni.A mi népünk 57.május 1.-én ott volt a Hősök terén, egy tűt nem lehetett volna leejteni.Előtte októberben és novemberben szinte háború volt Budapesten. Amint látható, a népünk a mai modern politikai marketing kommunikációjával úgy formálható mint a gyurma.Ezzel lehet élni és lehet visszaélni. Hol keresendő a mozgatórugó? Nem kell hosszasan találgatni. A lényeg az, átlátunk - e a szándékon, értjük - e a manipuláció lényegét, ki tudjuk - e választani az igazat a hamistól, meg tudjuk - e különböztetni az ország és a magyar társadalom számára helyes útat kínáló ajánlattól a " másikat ".
Ma az emberek többsége érzelmi alapon dönt. A hit és a személyes szimpátia vezet sokunkat. Ahogy elnézem , ez a Békemenetes tömegekre inkább jellemző. Ön is erről győz meg. A másik oldalon ez nem így mutatkozik meg. Ott több a kétség, a fenntartás, a bizonytalanság. Őszintén bevallom én is így érzek. Elég volt a mellébeszélésből, a hamis és megvalósíthatatlan ígéretekből.Azt sem gondolom hogy gyarmatosítani akarna minket Európa. Már nem a középkorban élünk, bár sok ember még sajnos úgy él és gondolkodik, mint ha még most is a Habsburg császárok uralma alatt élnének.A békemenet öreg kollégám , Csizmadia László, vezetésével csak meneteljen, mutasson példát a kiállásban, az ő elkötelezettségével, békésen, kedvére. Kár hogy a cél hibás.
Tényfeltáró
Kicsi vagyok, székre állok,
Onnan egy nagyot pisálok.
A fejetekre!
Fityiszes srácok.
Fradigege
Én ezek alatt kerültem a közszférába 2001 elején. Akkor egészen normálisak voltak. 8 évre eltűntek, én ott szívtam tovább, majd visszajöttek tokostul a házba és kirúgtak. Soha nem szavaztam a maszopra, de ezek kirúgtak. 8 év hosszúidő. Így nekem! Én is le leszek cserélve. 2001-ben azon röhögtünk, hogy ov(zsi-ci a számomra) mellé olyan testőröket kerestek, illetve raktak, akik valamelyest olyan magasak voltak, mint ő. Hogy a törpesége ne legyen az emberek között és a tévében oly nagyon feltűnő. Mekkora komplexus ez?! Ez ettől ilyen zizi. Meg attól, hogy egy marék magyar vér sem csörgedezik benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.