És nem csak a Magyarországé, hanem Európa többi országának határmódosításai is jól látszanak ezen a többnyire hiteles, ám annál érdekesebb videón.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát, a jobboldal elháborúzta az országot elég rendesen. Örüljünk hogy most csak rezsiharcolnak, így talán ez a kis darab megmarad bár csupán gyarmati sorban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
öcsi55
@lajospapa: Igazad van Papa ! Ennek a kacsának még ahhoz is sokat kell tanulnia ,hogy rájöjjön arra ,hogy semmit se tud.
Fradigege
Egyébként a zsidók üldözéséhez nagyban hozzájárultak kun(kohn) béla, bhömvili, szamuelykapitány, károlyi(?)elvtárs. Az első világháborúban ők verették szét a magyar hadsereget, alázták meg a katonákat és az a barom károlyi csak akkor vette észre a bajt amikor az oláhok bedarálták a családja félvagyonát(megszállták Erdélyt és a Pátiumot). Ránk nyomták a vörös terrorjukat, aztán csodálkoztak, hogy ez vérbosszúval jár. Ez pecsételte meg az ártatlan zsidók életét is, hogy ezek örjöngtek Magyarország kontójára. Nem akarok egy katonát sem látni. Jöttek is az oláhok és a cselákok. Mivel zsidó volt a legtöbbjük, az zsidók itták meg a levét később. Csak ennyit, hogy ki kezdte és miért lettek a deportálások.
Fradigege
A legjobb, ahogy az első világháború véget ért. Beszarás. Magyarország területén nem voltak csaták. Álltunk a frontokon. Így el voltak a magyar bakák. A németek letették a fegyvert és mindenkinek szóltak, hogy vége a háborúnak. És mindenki hazament. Nem nyert senki. Itthon meg a károlyikohn csapat leköpte, megverte és megalázta a magyar katonákat. Székesfehérváron közéjük lövettek. Letépték a rangjelzéseket, elvették a fegyvereiket. Nem engedték meg sehol-féltették a hatalmukat és a seggüket-, hogy újjá szerveződjenek és megtudják védeni az országot a cselákokkal, rácokkal és az oláhokkal szemben. Nem kellett volna. Amikor oláhok masiroztak Budapesten a törpe zsidó(akinek az unokája Kun Miklós történész(fideszes)) sehol sem volt már. Az osztrák határon kapcsolták le őket. A lényeg, hogy nem nyert senki. Mindenkit szétzavartak, hogy vége van. Mindenki hazament. Szia poén. Az oláhok csak ezek után jöttek be. 1916-ban 1 hónapig randaliroztak, de bukarestig vertük őket. Lenin mondta: románia a történelem prostituálzja. A 20. században 6szor árulta el a szövetségeseit.
kacsa0707
@análisdrabális: Vegyél elő egy történelem könyvet ilyen marhaságot, még Rákosiék sem állítottak.
kacsa0707
@lajospapa: Az előző hozzászólásom neked is szól.
análisdrabális
@kacsa0707: Agyhalott jobbikos ki is volt az ország vezetője amikor beléptünk a második világháborúba?
Az első világháborúba indításakor meg baloldali kormány volt hatalmon ugye te szerencsétlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.