Erre is rákerül a jóváhagyó pecsét április 6-án, nemcsak a rezsicsökkentésre. Botrányokat, kudarcokat, hazugságokat és irdatlan léptékű lopásokat okéz le Magyarország. Ezzel biztosítja, hogy legalább ilyen legyen a következő négy év is.

(...)

Ez a viselkedés nem azért nem okoz világraszóló botrányt, mert mindenki annyira szereti Orbán Viktort, sőt Mészáros Lőrincet, hogy személyesen nekik elnézik, ha maguk felé hajlik az áldást osztó kezük. Hanem mert magától a politikától nem várunk mást. Az ég kék, a politikus korrupt; ezt megtanultuk húsz év alatt, ebből érettségiztünk. Tocsik Mártából és Zuschlag Jánosból. Fel sem tűnik az árnyalatnyi változás, amikor már nem az eleve általuk kezelt pénzt osztják el egymás között, hanem a saját hűtőnkből eszik ki a gyerek túrórudiját. Change we can believe in. Hadd hízzanak a pénzünkön, megérdemlik. Mi is addig alszunk nyugodtan, amíg nem adjuk össze, mit adtak és mit vettek el.

Aztán amikor kivágtak minden fát és megmérgeztek minden folyót, akkor megesszük őket.

Tóta W. Árpád írása a Hvg.hu-n >>>

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha a magyar emberek jovahagyadukat adjak az emult 4 evre, akkor megerdemlik a sorsot ami rajuk var. Magyarkent mondom ezt, aki evek ota mar kulfoldon el es csak Karacsonyozni jar haza a meg megmaradt csaladhoz. Engem kulonosebben nem zavar ha fidesz marad, csak azokat az ertelmes embereket sajnalom, akik atlatjak mit muvel ez a csalo hazug banda, de semmit nem tudnak ellene tenni, mert a tobbseg egyfajta kodos mamorban el.
Lehet hogy Magyarorszagnak ujra le kell kerulnie a padlora, hogy az emberek radobbenjenek csunyan atvertek oket.
Lehet hogy mi egy orokke vesztes nep vagyunk, a sajat rovidlatosagunk miatt.
Felek tole hogyha aprilis 6-an alulmarad a demokratikus oldal, akkor hosszu hosszu evekre, talan evtizedekre leszakad Magyarorszag, es azt sem tartom kizartnak, hogy az EU-bol kilepve egy ujabb orosz csatlosorszag legyen belolunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
Tóta!

Tocsikos Zuschlagos példa gyenge mint Kokó a füles után.
Miért nem a 2007-es MSZP-SZDSZ rezsícsökkentésről elmélkedel?

Tudod? Arról amiko az Gyurcsány-Kóka vonalhoz köthető cégek egymás után kötötték a VMV-vel a stratégai megállapodásokat. Annak a lényege pedig az volt, hogy a működésük során igénybe vett energiahordozók árának közel 40%-át elengedi a szolgáltató annak az ígéretnek a fejében, hogy természeti katasztrófa, vagy rendkívüli állapot esetén őket kapcsolhatják le az ellátó rendszerekről elsőként és ezért nem nyújtanak be kártérítési igényt!
Vazze!!! Mikor volt Magyarországon akkor természeti kataszrófa, hogy azér ipari és feldolgozó üzemeknek le kellett volna állniuk? A VMV az így kiesett bevételét aztán államilag garantált hatósági árnak álcázva építette be a lakossági fogyasztói árakba!!! Vajon mi faxért emelkedtek közel 70%-al az áraik?

No meg az sem semmi mutatvány volt, haogy az államcsőd szélére sodródott ország gazdasági válságát kezelte Bajani ex. Mert a giga IMF és EU hitel szőrén szálán köddé vált. Pontosabban egyetlen funkciója volt, a HUF/EUR viszony lehető legmagasabb árfolyamon tartása, hogy a multik és a bankok a HUF-ban lévő részvényeiket, tartalékaikat a legmagasabb áron tudják devizára váltani és kiszivattyúzni az országból. Nagy mutatvány volt! Még kitüntetést is kapott OBAMA elvtárstól, bár ő nem énekelte vele az Intenacionálét.
Viszont senki más a világon nem részesült ugyanebben az elismerésben, pedig a görögök, az írek, a spanyolok, de még az olaszok is nagy szarba kerültek utánunk.

Tehát ha a loptunk csaltunk szlogent választási fegyverként akarjátok használni, jobban teszitek ha újat kerestek, mert ez nagyon-nagyon visszaüthet!
Tényfeltáró
A tolvajok fejedelme itt akar ráduplázni? Otthon az ágyban tegye.
Tényfeltáró
@senkifia68

Ennyi butaságot nem sokan tudnak összehordani. Kezdve, hogy VMV? stb.
hetöndöe
@Tényfeltáró: Senkifia,Csubakka profi a hülyeség hónalj alatti hordozásában,hiszen újságíró a lelkem,olyan Bayer Zsoltis...tudod!!!
Nil
@csa-csa: csak hagyott neked is valamit - nem fűtetlen kályhát és üres hűtőt. Ez a nem mindegy. Hogy mindenedet elveszik vagy azért hagynak annyit ami elég az élethez.
Levrone
vitamin51: de jól leírtad, én sem csinálhattam volna jobban. Tökéletes megfogalmazás, nálad a pont. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.