"Március 29-én Békemenet! Találkozzunk 13 órakor a Kossuth téren, innen megyünk a Hösök terere, beszédet mond Orbán Viktor.Ott kell lennünk,add tovább!" – egyik olvasójára hivatkozva a 444.hu azt írja, ez az üzenet terjed.

A lap azt írja, a bűvös telefonszám egyébként már előkerült a fóti időközi választáson is, a kormánypárti jelöltre való szavazásra ugyanerről a számról érkező, kéretlen SMS-ekkel igyekeztek buzdítani a polgárokat.

És Ön kapott már SMS-t a Békemenettől?

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Sms-t még nem de arra kíváncsi lennék, hogy a titkosított
vonalas telefonszámomat honnan tudták meg ???
Mert éppen 1 perce hívtak fel !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@tavaszi: Ezek szerint még hulla rablók is vagytok?
tavaszi
@mate03: persze ...mindenek vagyunk..."nácik" komcsik"..."tolvajok"...hazugok"..."fideSS-esek"..."birkák"..."barmok" ...és tudod pajti az a legszebb az egészben ,hogy igy együtt szépen legyőzzük a "baloldali liberális HORDÁT"...ENNYI...ÖCSISAJT.
öcsi55
A mobilomra kaptam egy hívást és egy sms-t a vonalasra is egy hívást. Most ezt magyarázhatják akár tavasztól -őszig ,hogy ezt nem a CÖF küldözgeti . Én azt javasolnám a CÖF-ös fiúknak, hogy kezdjék el össze gyűjteni az igazolásokat és a számlákat mert majd el kell számolni ,hogy miből hogyan? Vagy tegyék kézhez a Bissau-Ginea-i útlevelüket ,mert szükség lehet rá.
Cicamama55
@kacsa0707: Szerintem meg egyszerre túl sok lett belőlük...
mate03
@tavasziAnnyi eszed van amennyi látszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.