Idén márciusban is jelentős hiány várható az államháztartásban. Mivel az NGM várakozásai szerint az előző éveknek megfelelően alakul e hónapban a deficit, így az első negyedévben összejöhet az egész évre tervezett deficit kétharmada – írja a Napi.hu.

Idén az első két hónapban az államháztartás hiánya elérte 483,3 milliárd forintot, ami az egész évre tervezett 984,6 milliárd forintos deficit 49,1 százaléka. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) várakozási szerint idén márciusban az elmúlt évekhez hasonló hiány alakulhat ki.

A folytatás sem lesz sokkal jobb: a nyári hónapokra meglesz a száz százalékos hiány is az NGM tervei szerint, ám ennek ellenére az éves hiány a GDP 3 százalékára csökken – mondta Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) költségvetésért felelős helyettes államtitkára.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@coyote3: Megeloztel, pont ezt akartam irni.
Kiraboljak a kasszat arra az esetre ha megis buknanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
Birkabarmok országa lettünk. A jövő véget ért.
lajospapa
Gyurcsány az oka! Meg a teljes baloldal. Ha nem indulnának a választáson, minden sokkal egyszerűbb lenne. És olcsóbb. Tán még választást sem kéne tartani!
Tekla
@1magyar: Elszámoltatás után , Szibériában?
@ Hellcat A csodát Jobbiknak hívják , az utolsó tétel lesz a szavazó lapon. Így lesznek az utolsókból elsők. :)
@Nil: Mit követtél te el , hogy ennyire félned kell a jobbiktól? Mert normális ember nem fél egy magyar érdekeket támogató , idegenek előtt nem betojunk párttól. Ártottál valakinek, csalsz , lopsz, ölöd az öregeket? Vagy miért kell ennyire félned a Jobbiktól?

Utoljára még egyszer a Jobbik nem az elvekkel köt kompromisszumot , igy saját programját követve nem lép koalícióra senkivel , eddig sem tette. Támogat mindent ami az országnak jó és semmit amit nem! a szocik játsszák azt a parlamentben , hogy nem azt nézik mit kell eldönteni , hanem ki a beterjesztője! A Fidesznél meg nincs lelkiismereti szavazás , csak parancsra!
aremy
@Yoda69: az igaz hogy kirabolták a kasszát de ha nyernek nem fogják vissza rakni.
Yoda69
@aremy: Persze hogy nem. Majd rakenik Gyurcsanyra meg az elmutnyocevre.
Gondolom a kovetkezo 4 evben is ezt fogjuk toluk hallani, amikor kartyavarkent omlik ossze a magyar gazdasag.
Desischado
Én is azt mondom, menni kell szavazni, mert ha a rablóbanda marad, VÉGÜNK VAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.