Orbán Viktor és Tarlós István is az összefogást és az egységet méltatta a 4-es metró mai átadási ünnepségén. Úgy tűnik őket is meglepte, hogy a fideszes városvezetés immár össze tudott fogni a fideszes kormánnyal.

A 2010-ben létrejött és azóta is fennmaradt összefogásnak és egységnek köszönhető a 4-es metró átadása – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a kelenföldi végállomáson. A kormányfő azt mondta: Budapest akkor lesz büszke főváros, ha nagy dolgokra vállalkozik, de ezt csak akkor teheti meg, ha megtalálja az együttműködés módját a mindenkori kormányzattal.

A cselekvéshez ugyanakkor erő is kell, az erőhöz pedig egység – folytatta Orbán Viktor, aki ezért azt javasolta a budapestieknek, őrizzék meg a 2010-ben létrehozott egységet.

Metrót vezet Orbán Viktor >>>

Tarlós is összefogott

Megvalósult Magyarország utóbbi évtizedeinek egyik legnagyobb beruházása – ezt már Tarlós István mondta.

"Zűrzavaros előkészületeket, majd komoly erőfeszítéseket követően" befejeződött Budapest negyedik metróvonalának építése – fogalmazott. Azt is mondta, a fővárosi metróhálózat mostani gyarapodása azt mutatja, hogy Budapest és az ország vezetősége "akar és képes együttműködni".

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koszonjuk a negyes metrot Demszky Gabor.
Szep munka volt. Ha tarlos es csutitaho nem piszkit bele mar reg kesz lett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Ezt honnan veszed Rézüst? Tényleg golyóálló mellény van rajta?! Ha ez igaz, akkor még gyávább, mint hittem! Ez tényleg fél! Amúgy meg nem ember, kikérem amagam nevében! Remélem, te sem érzed, róla, hogy "Egyvérből valók vagyunk, te meg én..." Hogy Bagirát vagy Balút idézzem!
Desischado
Jellemző rá, hogy lelépett, és az, hogy a sajtó elől is elmenekült! Valamint, hogy azok, akik építették, ott sem lehettek! ez jelzésértékű, mit gondol a kétkezi munkásokról ez a csuti féreg!
Pálinkafőző Rézüst
@Desischado: nepszava.com/2014/01/magyarorszag/orban-viktor-golyoallo-mellenyt-visel.html
És minden nyilvános rendezvényén viseli! Figyeld meg,hogy "huzkodja" mindig a zakóját...
Desischado
Ez nonszensz, erre már nem is tudok mit mondani! A királyok tartottak ételkóstolót, de ez a hazugovics! Ennyire fél? Mitől? Hiszen olyan flottul megy minden! Akkor mitől van így berezelve, hogy a nép közé sem mer szólóban kimenni? Röhej! Köszi az infót, megint jót nevettem ezen a szánalmas lényen!
nezelodo
"magyarbakancs
Orbán úr mindig összefogásroll beszél.
Egyszer fogná már össze a batyuját és elhúzhatna a p-be ."

Olyan a mi vezérünk, mint a házastársi hűségről prédikáló kikapós menyecske!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.