Meg a túlélésre. Aminek lassan az lehet a feltétele, hogy ki milyen hangosan tudja az „Éljen Orbán! Éljen a Vezér!” szólamokat üvölteni. Bár az eközben irányadó kéztartáson talán még a Fideszben is vita van.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Saját maguktól kéne megvédeniük az országot!.. Rossz nézni ezt a rengeteg buta emberszabású lényt... Elvették a nyugdíj megtakarításukat, az üzleteiket, a földjeikről elzavarták őket, a vállalkozásaikat szándékosan tönkretették, hogy aztán olcsón megvehessék maguknak!... Mindent államosítanak amit lehet!... Az Apeh az ügyészség, a rendőrség az ő utasításaikra dolgozik!.. Rezsit csökkentenek, miközben a benzin ára 25%- al ment fel, és a forint árfolyamával a saját zsebükre játszanak!.. Az élelmiszer árak az egekben vannak, és Európa legmagasabb 27% áfájával sújtják!.. A bankköltségek horror magasságokba emelkedtek!.. Elűzték az országból a tehetséges, gondolkodni képes embereket!.. Ez a birkacsorda ezt valamiért nem látja!... Elképesztő, hogy miközben valakit kisemmiznek még örül is neki... A Fidesz már vallás! Nem párt! A hit ereje óriási, és ezt fordította ellenük Orbán... Remélem előbb-utóbb rájönnek ezek az emberek is, amikor már ételre sem futja, hogy valami nem stimmel a fejekben, és akkor csúnya vége lesz a királyságnak..!
GeoCravker
@Manhattan: Könnyen éhség-polgárháború lehet a vége :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.