"Az Európai Unió ma egy szűk materiális érdekközösség", amelyben különböző ócska piacszerzési motivációkkal mindenféle közös normákat erőszakolnak rá az új tagállamok tőkeszegény termelőire, aközben "senkit nem mozgat meg" az, hogy milyen jogok járnak számos európai kisebbségnek, köztük a határon túli magyaroknak - a többi között erről beszélt Kövér László a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjújában. A fideszes politikus ugyanakkor szomorújátéknak nevezte mindazt, ami Simon Gábor, az MSZP elnökhelyettese körül volt pártjában zajlik. Úgy vélte, az MSZP még egyáltalán nem érett meg arra, hogy komolyan számításba lehessen venni mint az országot elvezetni képes politikai erőt.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Minket már csak egyetlen szál köt az Unióhoz. Az, hogy évente felmarkoljunk 1000 Milliárdot a felzárkózásra. Amiből aztán "lezárkózunk".
A többi uniós előírás ránk nem vonatkozik, csak a másik 26 országra.
Ügyes.
geo
"Jáj méltóságos bákter úr ággyon mán egy szál cigit!"
kukac50
A Pénzükre sem kellene ácsingózni,ha a törvényeket nem tudják elfogadni.
Minden uniós országra egyforma törvény kell,hogy legyen,Nem a Fidesz szája íze szerint kell változtatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.