Orbán Viktor a héten elvitte a családját a Story magazinba, hogy olyan dermesztő történeteket ismerjünk meg a magánéletükből, mint például a kivasalt Nemzeti Sport, vagy az utólag elcsalt síverseny esete.

A bulvárhakni háttérmunkálatait a miniszterelnök most a Facebookon mutatta meg. Vannak itt létrára csimpaszkodott Orbán-lányok, rózsaszín kanapé, és visszatér az elnyűhetetlen kockás ing is.

Facebook / orbanviktor
Facebook / orbanviktor
Facebook / orbanviktor

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@babóca82: Talán ki kéne hagyni a családot a kampányból, de a hatalomért mindent!Egyébként jobb lenne, ha Orbán a metrót vezetné és nem az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babóca82
@csip-csop: Ja és amit Fletó mond, az nem mocskolódás, az egy hazaszerető, szép beszéd, mi?!? :D Pff...
csip-csop
@darwin: dundi? attolfugg, hogy milyen dundi, 80 vagy 120 kg? azt nemhiszem, hogy a sok tanulàstòl lehetne valaki cukorbeteg!
csip-csop
@babóca82: valahogy megkell vèdeni magàt. Tudod kulfoldon ugyszoktàk mondani, ha megdobnak kovel, akkor dobd vissza kenyèrrel, de a Fletò helyzetèben nem kenyèrrel, hanem marvanykovel kell vissza vàgnia. De kulonben nem olvastam semmi mocskolodàst a Fleto rèszèrol. Szerintem tulfinoman fejezi ki magàt a viktorral szemben.Neked tetszene, ha az autobusz oldalàra odatennèk a fènykèped ès megràgalmaznànak az orszàgra nèzve? ez csak amire most pillanatnyilag eszembe jutott, mert mindenre nem emlèkszem .
JAJMÁR
A képsorozat a kampány része, ez nyilvánvaló. Biztos, hogy a népszerűséget növeli az idilli család víziója, hiszen a fidesz a családokra "épít", de legalábbis azt mondják.
Eltervezett a dolog, a képeket profi készítette, én nem érzem mögöttük a meghitt, boldog családot, de lehet, hogy pont ezért nem.
A fiút sosem látni a képeken.
ittott
@JAJMÁR: az nem az Ő gyereke. Jézus reinkarnációja. szűznemzés. próféta. figyelj a foj jamatokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.