Tatabánya és Esztergom környékének és járműiparának hosszú távú fejlődése, valamint versenyképességének növelése érdekében a kormány kiemelt járműipari központtá nyilvánította a térséget. A keddi Magyar Közlönyben olvasható kormányhatározatban a kabinet felhívja a nemzetgazdasági minisztert, a nemzeti fejlesztési minisztert és az emberi erőforrások miniszterét, hogy szakpolitikai hatáskörükben eljárva, prioritásként kezelve lássák el Tatabánya megyei jogú város, valamint Esztergom város térségében a gépipar és elektronikai ipar fejlesztéséhez kapcsolódó intézkedéseket.

Forrás: minalunk.hu
Feltöltő: Paul
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Meg kellene egyszer írni igazi, hiteles történetét. Ezzel valóban emberi kötelességet teljesítenének. Ötletnek sem volna rossz. Üzletnek pedig - úgy vélem - ragyogó. Gondoljuk meg, hogy legalább kétmillió ember vásárolná meg a könyvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.