Akár a rabok is felépíthetnék az új börtönt, mondta Pintér Sándor belügyminiszter a Népszabadságnak adott interjúban. Azt állította, hogy választási ígéretüket betartották, és rend van.

Pintér Sándor szerint rend van, Magyarországon a jog uralkodik, három és fél ezerrel több a rendőr, nőtt a tettenérések és az előállítások száma.

A belügyminiszter szerint a regisztrált bűncselekmények száma azért nőtt, mert akik korábban nem mentek el feljelentést tenni egy tyúklopás miatt, azok ma már megteszik, mert minden településen elérhető a rendőr – olvasható a Népszabadság interjújában.

Pintér megvédte a közmunkarendszert az interjúban, aztán arról is beszélt, hogy előbb vagy utóbb szükség van egy új fegyintézetre, amit akár a fogvatartottak is felépíthetnének.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
1. Nincs rend
2. Az őszödi jelentés RÉSZLETÉT hoztátok nyilvánosságra manipulatív célból.
Szóval hazudsz már megint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@gazdag dezső: Bocsi, véletlen volt a lájk! Soha a jobbikot!
szjupermen
Sanyi bácsi! Kezd el gyakorolni a talicska tolást, meg a betonkeverő kezelést, mert remélem 6-a után szükséged lesz a szakmai tapasztalatokra.
Desischado
olajszőkepintér sanyának elgurult a gyógyszere?! Hol él ez nyomorék azbesztpofájú, a holdon?! Még hogy rend, amikor 100 ft-ért is agyonüthetnek, sőt! Egy szál cigiért is! Embereket vernek agyon, és rend van! Valaki tudja a Grazi elmegyógyintézet címét? Meg kéne rendelni a szállítást, bár jó lesz, ha egy tucat mentővel és kényszerzubbonnyal jönnek, hogy jusson belőle a rablóbanda minden tagjának! Az e-mailt örömmel megírom!
nezelodo
Kiváncsi lennék mit prédikálna ha meglátogatná a puccos tanyáját a közelben élő Narancs család éppen szabadlábon lévő része, és kirámolnák!? Na akkor lenne a környéken csillapithatatlan hahota! (Amúgy rohadt jó a rájuk ragadt becenév)
gödörben
kellenek új börtönök, ahova bezárhatják az enni valót lopó munkából kirúgott embereket, akik esetleg csak megélni akarnak így ja és nem védi őket a szinük, mert az megélhetési bűnöző ez pedig gyorsított eljárással börtönt érdemel és 10eFt-ért 3évnél több az ügyész szerint nem elég. Hol van itt az arányosság? 4 ember tűzhalála vs milliomos qva? Nyilvános lopások számonkéretlenül??? Hova juttattak minket, az orsztágot ezek ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.