A bíróságoknak fogalmuk sincs a magyar valóságról, és nem igazságot, hanem jogot szolgáltatnak – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár a Csongrád megyei Földeákon.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
De csak azért, mert ebben az országban csak egy okos, értelmes ember van, úgy hívják, Lázár János. A bírók pedig azért végeztek jogi egyetemet, hogy elteljen az idő és buták maradjanak Lázárral szemben.
JAJMÁR
A bíróságoknak az a kötelességük, hogy a jognak érvényt szerezzenek., nem érzelmi alapon döntenek.
Nagyon okos a Lázár, tudja, mit kell mondani egyes rétegeknek.
Ja, hogy nem is gondolja komolyan, hogy jogsértésre akarja rábírni a független bíróságot? Persze, nem biztos..
lajospapa
A bűnelkövetés jogsértés. aki bűnt követ el ne nagyon hivatkozzon jogaira. Sajnos a bíróságok kevés mérlegelési lehetőségekkel rendelkeznek az ítélet kiszabásánál. Egy súlyos ,de véletlen közúti baleset okozója közel azonos büntetést kaphat mint egy gyilkos és szinte azonos körülmények között kell letölteni. Pedig a balesetet általában nem készakarva okozta. Csak egy példa ez. A halálbüntetés nem elfogadható,mert nem visszatartó és nem orvosolható a tévedés. Ellenben a legsúlyosabb szándékos vétkek büntetését nem ártana "emlékezetessé" tenni, mondjuk "kenyéren és vízen nehéz vasban". Ez ugyan a jogvédőknek nem tetszene, viszont segítené a bűnelkövetés ismétlésének visszaszorítását.
cacus
Na! Lázár kezdi már kapizsgálni a dolgokat? Lassan már nekik is leesik, hogy ez a liberális jogrendszer egy nagy rakás sz@r...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.