Történelmi nap lesz április 6. vasárnap. A magyarok beszari része végre bátor lesz egy négyzetméteren, miután az elmúlt 4 évben összefosta az ország mind a 90 ezer négyzetkilométerét. A többiek – élve a Simicska Lajostól kapott jogukkal -, mely szerint szabad hülyének lenniük -, büszkén hülyék maradnak ugyanazon az egy négyzetméteren, hiszen hagyták magukat az orruknál fogva vezetni eddig is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tisztesség
gepnarancs.hu/
Zsebesi Zsolt újság írója, cigány átkozást jól meg tanulta, mert az emberek normálisabb tömege békés választást vár április 6-án!
Kamcsatka
@Tisztesség: Gyomorforgató és egyúttal morbid amikor egy fideszes ilyen nicknév alatt kommentel.
dömdödöm
Többségével egyetértek a cikk írójával , de
a legújabb gazdagoknak sem mindegy mi van odalent , ki kell jönni a luxuslakásokból
le kell jönni a II. XII .kerületből az emberek közé ,és nagyon nem mindegy mit tapasztalnak odalent . Be kell fektetni a felhalmozott pénzeket ,meg kell indítani és jövedelmezővé kell tenni azokat a felhalmozódott pénz megfialtatásának kényszere szülte vállalkozásokat .
Sajnos ehhez hozzáértő ,megbízható szakembereket kell ( kéne ) alkalmazni mert szuperrobotok erre még nem lettek fejlesztve . Szóval, munkaerő kell a középvezetőtől a takarítónőig bezárólag ugyanis a befektető (vállalkozás alapító nagyon új gazdag cégvezetőnek, cégtulajdonosnak a legtöbb esetben halovány lila fogalma sincsen a beindított vállalkozás irányításához ,olykor még a tevékenységi körének a mibenlétéhez sem . Egymillió ember biztos arra vár hogy elfoglalja ezeket a munkahelyeket . A középosztály újraépítése ,a leszakadt rétegek újra pénzügyileg és egzisztenciálisan aktívvá tétele fogja meghatározni hogy mi fog történni a jövőben .
Bárki nyer is és bármennyit lopnak is abból a 60 000 milliárdból mindenképpen be kell indítani a belső fogyasztást ,elegendő munkahelyet és pénzt kell biztosítani
a lakosságnak annak érdekében hogy a pénz körforgása képes legyen működtetni
ezt az országot . A mostani állapot, a 47000 -es közmunkások ,döglődő cégek
menekülő nyugati befektetők ,nyugatra elmenekült képzett munkaerő , horror élelmiszerárak ,brutális közlekedési költségek , nevetséges bérek ( amiért ráadásul a a sok téveszmés színvonalas munkát vár el ) és egyéb a Magyar gazdaság működését hátráltató tendenciák több mint nevetséges . A fent felhalmozott ,összelopott és összeharácsolt pénzek egy működésképtelen gazdaságban ,egy lebénult országban lótúrót sem fog érni .Úgy vesztik el mint a huzat .Értéktelenné válik . Nyugati régóta jól működő országok példájából teljesen világosan kiderül ,ez az államforma és berendezkedés csak úgy működik ha mindenkinek megy ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.