Nagyot tévedett, aki azt hitte, hogy szombaton már nem ad nekünk semmit a Fidesz. Egy 90 millió forintból felújított székkutasi sportcentrumot például mindenképpen, amely természetesen uniós támogatással és társaságiadó-kedvezmény felhasználásával valósult meg.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár hangsúlyozta, hogy a sportcsarnokot elsősorban a diákok fogják használni, a korszerűsített létesítmény a kormányzat által kiemelt programként kezelt mindennapos testnevelés számára teremt méltó és rendezett körülményeket. A fideszes politikus reményei szerint a kétezer lakosú Csongrád megyei községben élők is rendszeresen használják majd a tornacsarnokot, a labdarúgópályát és az edzőtermeket a tanításon kívüli időben.

Történelmi átadás: talán ez lehetett az utolsó a kampányban

Lázár János szerint a Székkutason megvalósuló fejlesztések nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az itt élők valódi közösséggé váljanak, "a falu olyan szerethető hely maradjon, mint amilyenként ránk hagyták előttünk járó őseink".

Szél István fideszes polgármester elmondta, a sportcentrum fejlesztése az önkormányzat és a civil szervezetek összefogásával valósult meg. A 90 millió forintos beruházás során utólagos hőszigetelést kapott a sportcsarnok, kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették a fűtési rendszert és az elektromos hálózatot. Hozzátette: elkezdődött a labdarúgópálya és a hozzá kapcsolódó öltöző felújítása, konditermet és akadálymentesített játszóteret alakítottak ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
@miazavalami: tanyasi választó kerület. a népek mozgása erösen kötödik a kocsma kinyitásához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Érdekes kórházat nem adott még át Orbán, igaz mi a fenének az, elvégre olyan jó állapotban vannak M.O a kórházak, hogy arra igazán nincs szükség! Stadionokra annál inkább. Úgy látom a szeretett vezérnek nagyon tetszik a szalag vágás, mert már mindet megnyit, avat ha kész van ha nincs, lényeg, hogy kábítsa a népet, hogy mi mindent csinált és adott a népnek a jóságos vezér!
Dr. Felipe
Persze lézer vadparaszt jankó is zsebre dugott kézzel ácsorog a teremben. Ezt az egyet jól megtanulták a szintén tahó bolseviktor elvtárstól.
coni
Reméljük nem csak a kampányban (utolsó), hanem úgy általában utoljára vágja át a nemzetiszínt..
human
" a sportcentrum fejlesztése az önkormányzat és a civil szervezetek összefogásával valósult meg"
Tehát közmunkások építették :)
adrenalink
Jó lenne, ha ma este lenne még egy átadás...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.