Az M1-en a választási bulin láthattuk, ahogy Balog Zoltán és a közönség éppen rázendítettek a "Kossuth Lajos azt üzente" című dalra. Aztán gyorsan bele is sültek.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Azért nem sikerült elénekelni a Kossuth nótát, mert van egy sora amitől alaposan berezeltek menet közben: " ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni"
Kínos helyzet:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@hattorihanna: A közmédia egy uniós szabályzat szerint lett megalkotva tehát ha jó ha nem törvényes.
A földeket meg trafikokat a diktatura idejében vették el és nem a Gyurcsány vagy Orbán korában. Az amit te elvevésnek mondasz az pályázati lehetőség volt, az nyert aki jobb dolgozatot írt mert ilyen az uniós törvény, tudod nem az számít mihez értesz hanem az hogy magyarázod meg. Az infláció szintén nem találmány vagy kormányprogram hanem egy spekulatív gazdálkodás káros következménye. Nem azért lesz infláció mert az aktuális kormány ki akar éheztetni, vagy le akarja húzni az emberekről a gatyájukat is ugyanis az kárára volna és nem hasznára, hanem leginkább azért mert a gazdaság nem megfelelően működik ami lehet önhiba vagy előző kormányok hibája..
A párthovatartozás meg csak akkor árt ha azt valaki azért emlegeti hogy általa jusson előnyhöz, és épp olyannak aki azt ellen tudja használni veled szemben. Valamikor mindenki egypárti volt és még akkor is sokan büszkeségből hangoztatták hogy ők párttagok. A melóhelyek, hát azok a privatizélések eredményei...kellett nekünk hinni abban hogy magánkézben jobban lehet gazdálkodni mint másként...és már rég nem jár a setétautó.
hattorihanna
Ja,hogy "pályázati lehetőség"!Hát végül is mondhatjuk így is...de akkor is azt jelenti hogy ELVESZIK TŐLED!!!...Pont úgy beszélsz egyébként mint a vezíred,FÉLRE! A "setétautó "pedig még mindig jár,lehet hogy más plykor a színe,deHorváth Andrásért is az ment,meg nem is olyan régen valaki furcsamód meg is halt benne...
hattorihanna
@hattorihanna: Nem tudok olyan uniós szabályzatról miszerint a médiában csak és kizárólag a kormánypárt miniszterelnöke szerepelhet,csak is fényesre polírozott makkal,de ha van ilyen akkor másold be kérlek.
Desischado
Jaj lesz ennek az országnak, de nem baj! hazugovics kapcsoljon kb. 300 fokos fordulatra, lopjon raboljon még ennél is jobban! Akkor talán felébred ez a birka nép - tisztelet a kivételeknek - amikor a párnát is elviszi orbán a fejük alól! Nem kaptak a magyarok még eleget tőle, úgy látszik!
jancsik68
Balognak,ennek a román cigány lelkésznek mi köze van Kossuth Lajoshoz?Megjegyezendő a 8 miilió feletti magyar választó polgárból 2 135 96o fő szavazott a FideSS-re,a többi más pártokra,vagy el sem ment szavazni.Kérdés ez milyen 2/3-s gyözelem?Azaz a leendő kormány illegitim,mert a magyar emberek több,mint 2/3 -a le se sz..rja!.Számoljatoki okoskák.
m.macskosz
@hattorihanna: Bocsi, hogy beleszólok, de elfelejtetted Csizmás Kondnak címezni a 22,52-es és 22,56-os tegnapi hsz.-odat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.