Több csecsemő jött világra 2014 januárjában, mint egy évvel korábban! Az is biztató hír, hogy az idei év elején több fiatal pár gondolta úgy, hogy házasságkötéssel fűzi szorosabbra kapcsolatát. A pozitív tendenciák mellett így is sajnos csökkenő ütemben fogy a magyar népesség. Friss statisztikai adatok a KSH-tól.

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: nagyildiko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
geo
@darwin: A rokonok jobban teljesítettek, ennyi az egész.
darwin
@geo: Ha neked jó,hogy a te pénzeden ez megy,akkor nyald a Viktorod hátsó felét.
geo
@darwin: Milyen elfogult vagy! Kiégett az iróniadetektorod, a másik cikknél is. Sajnálom.
darwin
Az elmúlt néhány napban a szabadság-,a demokrácia-,a megélhetési- és életminőségi detektorom is kiégett.Az irónia a sokadik.Már észre sem veszem.
Sííva
@geo: A 11:39-es hozzászólásodra reagálva! A kisebbség integrálhatatlan része mert nagyot álmodni? Sok családi pótlékot és sok segélyt? Ha az neked jó, hogy 12-13 éves neveletlen, tanulatlan gyereklányok szülnek ... Hát persze kell az integrálhatatlan, tudatlan, a szavazás napján lefizethető réteg mert a narancs és a szegfű kiesik a húsos kondérból. Nagyon mérges vagyok az ilyen dolgokat támogatókra! Szívem szerint odaköltöztetném őket vagy húsz évre egy Borsod vagy Szolnok megyei faluba, ahol már csak 5 % a magyarok aránya! Had tanulja meg, hol az Isten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.