Az MSZP megalkuvás nélküli baloldali programmal készül az európai parlamenti választásra – közölte Szanyi Tibor, a szocialisták listavezetője kedden sajtótájékoztatón.

Hozzátette: önállóan indulnak, baloldali programjuk kiteljesítését semmilyen szövetség nem korlátozza.

Céljaik között az európai minimálbér és minimálnyugdíj bevezetését említette, valamint azt, hogy sehol se lehessen 10 százaléknál nagyobb az alapvető élelmiszerek forgalmi adója.

Azt is mondta: 5-8 mandátum megszerzését tartja reálisnak, 30 százalék feletti eredménnyel lenne elégedett. Emellett arra számít, néhány napon belül összegyűjtik az induláshoz szükséges 20 ezer aláírást.

Arra a kérdésre, hogy a választási vereség következményeinek levonása mikorra várható az MSZP-ben, és elképzelhető-e elnökcsere, Szanyi Tibor úgy válaszolt: kampány van, ilyenkor nincs helye belső átrendeződésnek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Szerencsétlen hülyék, és még mindig nem értik... És elkezdenek egymásra mutogatni, hogy a másik miatt szerepeltek ilyen pocsékul.

Éppen hogy megalkuvásra lenne szükség, eltakarodni a bánatba a háttérbe, meg sem szólalni, és a valamennyire még hiteles fiatalabb képviselőket előrébb tolni. De hát akkor hajrá, előre, majd buktok egyet (hányadikat is már?) az EP-választáson is.
kacsa0707
Attól függ, hogy francia pezsgőt, vagy skót viszkit, vagy ir, vagy német sört, iszik változik a világnézete.
Nil
Amíg Mesterházy a vezér addig lehetetlen új szavazókat maguk mellé állítani.
Ezt kellene felfogni végre!
Desischado
Valóban nem lenne okos dolog, most egységben kell lenni. Részemről bejuthatnak, legalább ez remélhetőleg nem lesz elcsalva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.