Bruttó 126 millió forintot és 4,5 millió forint szállás-költségtérítést kapott Rogán Antal 1998 és 2013 között a parlamenttől, derül ki az Országgyűlés Sajtóirodájának hivatalos összesítéséből.

Az Index szerint hiába keresett sok pénzt, ebből nagyon keveset tudott félretenni, vagyonnyilatkozataiban nyoma sincs annak a megtakarításnak, amely a lakásvásárlást magyarázná.

Rogán többször korrigált vagyonnyilatkozataiból pedig továbbra sem lehet kiolvasni, miből állta a felvett hitelek önrészét. A Pasa Parkban lévő luxuslakás, amelyben Rogán jelenleg él, a lap számításai szerint 90 millió forintot érhetett 2009-ben, amikor megvették, miközben a politikus mindössze 60 millió forint hitelt, és mindössze néhány milliós megtakarítást tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Kövérlaci addig büntetgette az ellenzéket, amig összejött ez a pénz, ezután már csak
kölcsönadta Tóninak, amig tisztázza a vagyonosodását...
hjaaaaa,így működik ez, mint anno a zsigamarcellgyerek Miskolcon...
az ilyen ügyek a fideszen belül viszonylag hamar elrendeződnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
130 millió? Ebből lett 300 milliós ház és két vidéki ingatlan? Ügyes nem tudom,hogy tudott ennyit össze spórolni?
akárkétharmad
@JAJMÁR: Nem hárítok, de én már régen nem foglalkozom azzal, hogy egy politikus mennyit keres. Tudod, én sem keresek keveset, de még a többszöröséért sem mennék arra a pályára. Egy politikust soha nem szeret mindenki, sokal több mindent megtehet, és ez nekem semmi pénzért nem kellene. Nekem elég, hogy a propi egy része ki nem állhat...:-))
JAJMÁR
@akárkétharmad: 22:00 Jaj már :) Enti, nem akarod érteni? Nem lehetsz ilyen felszínes!
(A politikusokat egyáltalán nem kell szeretni, kivéve, ha a párod. Egyébként pedig senkit sem szeret "mindenki" :)

Az erkölcstelen és hatalommal visszaélő politikusokra is vonatkozik a törvény, s annak értelmében egyformán meg kell büntetni, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon áll.
(Azt képzeltem, hogy ki mered mondani!)
Vita lezárva!
akárkétharmad
@JAJMÁR: Ja, meg kell büntetni, igazad van, csak be is kell előbb bizonyítani. Gyurcsány, Bajnai, ők is bűnösök, mégis megúszták, mert nem tudták rájuk bizonyítani a stiklijeiket. Ellenben én elfogadom, hogy nem bűnösök, legalábbis a bíróság szerint, és ez a mérvadó. Egy foci meccsen, ha a bíró megad egy lesből származó gólt, és nyer a csapat azzal, akkor sincs mit tenni. Ő döntött.
análisdrabális
@akárkétharmad: Pontosan 2.1 millió ember jól, 7.9 meg rosszul él vagy már régen külföldön.
mariaberta
Hát igen, a pofátlanságnak nincs határa. Ezt a jelzőt T Fidesz kormány vezette be, amikor a pofátlan végkielégítéseket kifogásolta. Jelenleg viszont nem a végkielégítésről, hanem a" tökéletesen" végzett munkáról van szó.És nem sül le a bőr a képükről miközben családok nyomorognak.
Szeretném egyszer megérni, hogy ezek a tisztelt urak 47.ooo Ft-os fizetést, vagy minimál nyugdíjat kapjanak. Mert ifjú bohócuk szerint fenti összeg tökéletesen biztosítja a megélhetést, szomorú, és szegénységi bizonyítvány ránk magyarokra nézve, hogy ilyen társaságra bízta és bízza az ország vezetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.