A Szabadság téri német megszállási emlékmű építésének az elkezdése csak annyit jelent, a "törvényesen" megválasztott kormány az ígéretéhez híven, valóban folytatja azt, amit eddig csinált. Ki lehet akadni a törvényes megválasztott...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Unortodoxiában a kordon a szabadság szimbóluma?
troppauerhumer
Büszkék lehetünk magunkra, már van bimbódzó Horthy-kultuszunk, mindjárt nyakunkon a Szálasi-kultusz, mely csak azért nem virul még ebben a szerencsétlen országban, mert a nemes eszme képviselői ugyanolyan gusztustalanok, mint hajdan a Nemzetvezető és csőcseléke volt.
Horthy is gusztustalan volt, de tudott késsel-villával enni, emellett csak a szegény zsidót utálta, míg a gazdag zsidókkal összejárt kártyázni, majd, amikor zengett az ég, német segítséggel vagyonuk egy részével együtt kimenekítette őket Magyarországról, akik ezért hálásak is lehettek neki, joggal.
Élete végéig támogatták Horthyt, aki végtelenül ostoba háborús kiugrási kísérletével meglágyította Sztálin szívét, aki valószínűleg együtt érzett a fiát koncentrációs táborban tudó apával, mint sorstárssal – ezért nem lengedezett a háború végén Szálasi mellett és ezért nem kereste fel egy izraeli kommandó Estorilban a háború után.
Pedig, ha a kivégzett Jány Gusztávra vagy a vidéki magyar zsidóságra gondolunk, ott lett volna a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.