Hihetelen primitívségek a kilencedikes kísérleti irodalomkönyvben. Szó esik benne a klasszikus görögök országáról, a Holdról, amivel 28 naponta az történik, mint a lányokkal. Görög mitológia egy rossz diák béna dolgozatának stílusában. És azt tudták, hogy létezik az Európaiak Istene? Most érik be a Fidesz legnagyobb bűne, az oktatási reform.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez van, mikor a kádéenpé kezébe kerül az oktatás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Nem hinném, hogy direkt a népbutítás a cél. A cél az volt, hogy kis ráfordítással nagyot lehessen kaszálni a monopol piacon.
Egyébként nekem az jut eszembe az általatok idézett részletekrők, mint amikor a google fordítóba beteszek egy oldalt és az gépi magyarsággal éppen csak értelmezhető formában adja vissza. Lehet hogy smittelték a könyvek tartalmát?
Boszi27
@human: Biztos hogy a tankönyvpiac beszűkítése, államosítása valakiknek nagyon megéri anyagilag, de hogy szakmai szempontokat és a magyar nyelv szabályait ennyire mellőzni, csak szándékosan lehet. Átlagos képességű 15 éves gyerek jobban fogalmaz. Mi lesz a szövegértéssel, amivel úgy is baj van, és mi lesz az idegennyelvvel, ami mégiscsak az anyanyelvre épül? Én meg egyre jobban meg vagyok győződve, hogy az anyagiak mellett a butítás nagyon is cél. Látva pl a szakiskolák tananyagát. Nincs benne semmi olyan ismeret, ill. csökkentett a tananyag, ami a mai kor követelményeinek megfelel. Mégpedig számtechn., idegennyelv, még akkor is, ha nem akar a gyerek külföldre menni. Állásra általában e-mailben kell a CV-t elküldeni, + legalább középszintű vmilyen nyelvtudás, műszaki területen rajzolvasás, jogsi, elengedhetetlen.Közmunkához persze nem kell semmi, és legfőbb cél a munkanélküliség radikális csökkentése. Ha valaki szakmával rendelkezik az keresgéli a neki megfelelő munkát, nyilvántartják a munkanélküli központban, növeli a munkanélküliek számát. Az alacsony képzettségű vagy csak éppen írni-olvasni tudó mehet egyenesen söprűért az önkormányzathoz ő javítani fogja a foglalkoztatási mutatókat. Néha magam is megrémülök a pesszimizmusomtól, pedig optimistának tartanak, és én is magamat.
alterego56
Íme a szavazó bázis. Nekik ez a színvonal megfelel. "www.youtube.com/watch?v=8ALKq4tVuUQ" Ezek juttatnak ilyen szellemi kapacitással rendelkező embereket a parlamentbe. Azt tudom mondani, hogy aki vasárnap otthon maradt, a szellemi silányságra, a tahóságra szavazott.
nemjoezigy
Hahó fideszkdnp fanok!!!
Várjuk a szakszerű magyarázatokat, mert valószínű rosszul értelmezzük az okos leírtakat, - ahogy szoktuk!
Desischado
@Everest: Ha ezt megpróbálják, ott van Strassbourgh! Egyébként én is le vagyok dermedve, és kétségbeesett vagyok! Az unokaöcsikém jövőre megy suliba, és ezt a sz@rt kéne majd tanulnia?! Tényleg el akarják butítani a népet! Hazaárulók! Jaj annak, aki elzárja a jövő nemzedéke elől a tudást!!!
nezelodo
És még van aki ezek után is csodálkozik, hogy a nyugati határ menti településekről már a Lajtán túlra küldik általános iskolába is a gyerekeiket, aztán ott érettségiznek, és járnak felsőoktatási intézménybe? Ja és kiröhögnek, amikor megkérdezem, mikor jönnek vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.