Sem a személyi kérdésekről, sem frakció-alakítási terveikről nem beszéltek a pártok Híradónknak. Úgy tudjuk: Orbán Viktor most a szabadságát tölti, így a Fideszben több döntés is várat magára. Az még a KDNP-ben sem dőlt el, hogy hány fős lesz a frakció. A baloldalon pedig egyelőre csak az dőlt el, hogy az Együtt-PM nem alakít frakciót.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Orbán szabadságon: szünetel a kormányalakítás ! Pihen és feltöltődik a további rezsiharcra labanc országban ?
pbalage
@Senara: most épp gondolkodik ímmel-ámmal, hogy melyik grafikont mutassa be fejjel lefelé a tévéiben, hogy még jobban beszopassa a nyuggereket.
tavaszi
jól megérdemelt szabadságát tölti. legjobbkor ...eleve holt idő van...az a pár fellebbezés , azok letárgyalása ...hivatalos végeredmény-kihirdetés. legjobb alkalom a szabira.
...visszatérve újjult erővel kormányalakítás -bemutatás -eskü...és arccal a folytatásra., és ugy kormányozni...hogy a fikázók, és vészmadarak is érezzék, még is csak jó ,hogy nem a fletó,vagy a bajnai tökettlenkedik itt.
pbalage
@tavaszi: szerintem is sokkal jobb, hogy ez a félázsiai bunkó uralkodik a "dicső" magyar nemzeti értelmileg megfogyatkozottak felett.
A Besenyő Pista bácsi is kezd elhomályosulni eme csodás teljesítmény mellett, bár Laár András számlájára azért egy nagy pluszot tudok tenni, mert ő tudatosan elmebeteg, a vezér viszont genetikailag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.