Kétfajta menüsorból választhatnak a vendégek Gattyán György üzletember kedden nyílt éttermében, az olcsóbb 25 ezer forintba kerül. Mind a két menüsorhoz plusz 14 ezer forintért kérhetünk borválogatást. A VIP-megnyitón Craig David lépett fel, a séf Dubajból érkezett. Megnyitott Gattyán György üzletember étterme az Andrássy úton található, szintén az ő tulajdonában levő il Bacio di Stile bevásárlóközpont tetején. A lap szerint az étlapon szereplő fogásokat az étterem executive chefje, Fernando Trump álmodta meg, aki Dubaj – és a világ – legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa tetején található At.moshpere-ből igazolt át Budapestre. Az ételeket a modern európai konyha ihlette, a kulináris élményről pedig a főszakács mellett egy közel tizenöt szakácsból álló stáb gondoskodik. Az öt előételből, hat főfogásból és öt desszertből álló menüsor mellé közel 300 fajta borból választhatnak a vendégek. Az étterem sommelier-je a spanyol Francisco Rubiales, míg a "food and beverages" vezető az olasz Alessio Vanini, aki a shanghaji Ritz-Carltont hagyta ott Gattyán György új éttermének kedvéért.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Két idősebb férfi beszélget egy Balaton-parti padon, a naplementét bámulva.
-Te még hányszor tudsz?
-Kétszer!
-Tényleg? S melyik a jobb?
-A nyári!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@bumeráng: Ja! ha elköltöm a pénzemet milliomos leszek? :-)
Monnyuk nekem hó vége felé már nem kell aggódni mire mennyit költsek , mert nem nagyon van. Lehet az a baj...
JAJMÁR
@bumeráng: Mi májusban tűnünk el. Székesfehérvárra.
Jó pihenést :)
adrenalink
@yazo64: tegnap 21:11-re Andy Vajnáék laknak a villájában.
yazo64
@adrenalink: Köszönöm:)
Ez az átka ha a celebekről információcunamit zúdítanak a nyakamba... csak kapkodom a fejem mintha egy teniszmeccset néznék, sokszor már azt sem tudom merre van az arra:)))
adrenalink
@yazo64: Na ezért nem szoktam én az amúgy is kevés agysejtemet ilyen felesleges infókkal terhelni.:-) Erre is csak azért emlékszem, mert az esküvő után bemutatták, hogy hol laknak, és kíváncsi voltam a villára.
análisdrabális
Egyszer voltam egy hasonló étteremben. Kihozták a "menüt", nézegettem, nézegettem, és azon gondolkodtam hogy milyen kár volt ezért a 5dkg valamiért összekoszolni a tányért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.