Az ATV riportere azt kérdezte, mihez kezd a leköszönő jobbikos képviselő a hathavi parlamenti végkielégítéssel. Zagyva meglehetősen ingerülten reagált a kérdésre: "Olyan célokra lesz költve, hogy Ön retteghet!"

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Vigyázz zagyvafejű Zagyva! Nincs mentelmi jog, közönséges bűnözőként fognak kezelni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@F_Viktor: A helyzet persze érthető. Mindent szabad, mert nincs aki megálljt parancsolna. A zagyvaságra a lakosság fogadókészsége nagy, a lózungok, blöffök a vélt és valós ellenségekről hazánkat pusztító férgekről patakvértől nedves szép határainkról, a zsidószoclib moszkvabérencekről, az IMF.mögött álló gaz pénzkufárokról, Brüsszeli bürokratákról, akik egy falusi kócerájt sem tudnának elvezetni és így tovább.
Döbbenten figyelem a sasos, Gábrieles emlékmű sorsát. Egyre fogy az építést akadályozók száma, ereje. A rendőrök által készített video felvételek egyszer csak az ügyész kezébe kerülnek, amikor az majd megfogalmazza a vádat. Fővárosi lakosságunk pedig mindezt az egyre erőtlenebb mégis szívbemarkolóan tisztességes ellenállást hagyja kihúnyni. Hogy lehet ez? A főváros, Budapest, az ország esze, szíve, lelke.
Hogy lehet, hogy a sok ezer szavazó, akik nem a folytatásra adták a szavazatukat most a lelkiismeret maradékával nem segítenek ennek a maroknyi ellenálló csoportnak?
Hogy lehet az, hogy nincs senki aki a CÖF -höz hasonló erővel és elhatározottsággal az utcára szólithatná a fővárosiakat. Mondják már ki a fővárosi értelmiségiek, egyetemi oktatók, tudós kutatók, a MTA tagjai, írók, költők, politológusok, a magát ellenzékinek tartó embertömegek, " NEM KELL EZ A SZOBOR ! " De mint látjuk, nem mondják. Megint Széchenyit kell idéznem, aki mint sokan emlékezhetnek erre, úgy fejezte be a gondolatot, hogy ... ha pedig eltűri, akkor vagy tudatlan, vagy lealjasúlt. Én a tudatlanságra tippelek, a félrevezetettségre, a közömbössé válásra, arra, hogy vezetőit feltétel nélküli vezetőknek és nem közszolgáknak tekinti. Amikor kikiáltják, hogy újra teljeskörű felhatalmazást kaptak újabb, legalább négy évre,no ekkor kell helyesbítést kérni, javítani, pontosan, határozottan, ellentmondást nem tűrve,a parlamentben valakinek. Ezt úgy kell megtenni, hogy az ne egy eldugott kommüniké maradjon az utókor számára, hanem egy nemzeti felszólítás, kiáltvány, Széchenyi nyomán !!!
miazavalami
@alte trottel: Volt azért más is. Például hogy a gyerekek fizessék a szüleik nyugdíját. Tehát aki több gyereket nevel több nyugdíjat kap aki pedig nem nevel gyereket az nem kap mert nincs aki fizesse. Az tök mindegy az adott nyugdíjas mennyit dolgozott... De ez se rossz: Hogy a visszaeső bünözők hordjanak nyomkövetőt, vagy mi a fenének mondják...
Zsuga
@coni: Nem feltétlenül erre voksoltak, csak hát hazánkban egyre több - kisebb-nagyobb - lakóközösség életét nyomorítják meg a mindinkább összeférhetetlenebb kisebbség tagjai. Sok szavazó már csak a jobbikban lát megoldást erre a problémára.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@világlátó: Írod:
"Ha visszatekintünk 25 éves parlamenti életünkre, ha visszahallgatjuk a képviselőink hozzá- és beszólásait, az azokra adott válaszokat, nincs okunk a dicsekvésre."

Nagyon visszamentél a múltba :-)
Tudod, abban a korban nem az 57 utáni lakatosok, esztergályosok ültek a képviselői székekben.
Kádár óta a tegnapi Parlamentben is a villanyszerelő Zagyvák, takarítónők Wittner Máriák járnak (ezzel nem a villanyszerelő, takarítónő szakmát degradálom, de egy felelőséggel felkészült képviselőnek olyan alaptulajdonságokkal kell rendelkeznie amitől ezek a képviselők e mércét messze nem viszik át).
Persze nem ők vannak többségben, de érdekes módon nem ők asszimilálódnak a diplomás "urakhoz", ellenkezőleg, a többség bizonyítja, hogy nem volt gyerekszobájuk.

@világlátó: Írod:
"Hogy lehet, hogy a sok ezer szavazó, akik nem a folytatásra adták a szavazatukat most a lelkiismeret maradékával nem segítenek ennek a maroknyi ellenálló csoportnak?"

Ahogyan te is említetted, sokat nyom a latba azok a videokamerák.
Ezzel a kis eszközzel nagyon sakkban lehet tartani diktatúrában a munkájukat féltő embereket.

Ma Magyarországon bérből és fizetésből élők közül senki nem fogja utcára szólítani a Zembereket, az elégedetleneket, a kormány váltást akarókat, míg Morvai Krisztina nyíltan, lakóssági fórumon veréssel fenyegethet újságírót: index.hu/belfold/2014/04/11/morvai_szerint_avar_janost_el_kellene_beszelgetni/
vagy a bíró döntésében politikai okok játszanak szerepet: jobbikjog.jobbik.hu/el%C3%ADt%C3%A9lt%C3%A9k_jobbikost_hal%C3%A1losan_megfenyeget%C5%91_cig%C3%A1nyt

Itt vissza is kanyarodtunk Zagyvához, a képviselőhöz, aki ebben a státuszában szintén nyilvánosan meg mer fenyegetni egy újságírót, egy kérdést feltevő állampolgárt.
Ezek után beszélhetünk szólásszabadságról? Beszélhetünk sajtószabadságról?
Hiszen ezek a nácik a kormányt hátuk mögött tudva büntetlenül lábbal tiporják a demokráciát!

Az itt lévő légkör már nagyon hasonlít a...
F_Viktor
@világlátó: folyt:
Az itt lévő légkör már nagyon hasonlít a 30-as évek Magyarországához... :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.