Az Orbán Viktor iránt érzett tisztelettől ve­zé­relve a kormányfőről nevezte el legkisebb gyermekét a párt egyik aktivistája, Balogh László.

Még a választások előtt forgatott Orbán Viktor debreceni kampányrendezvényén az Index. A riportban aktivistákat is megkérdezett a lap: ebből derült ki, hogy egyikük Orbán Viktornak nevezte el gyermekét. A Bors most kiderítette, hogy Balogh Orbán Viktorka már öt éves, az óvodában pedig "miniszterelnök úrnak" szólítják az óvónők.

Apja intézetbe adta Orbán Viktorkát

Az apa a Borsnak elmondta, hogy elsősorban a miniszterelnök talpraesettsége fogta meg. "Még nem találkoztam vele személyesen, de így is átjött nekem, hogy ért a politikához. És ahogy elbánt a rezsivel! Olyan nekünk, mint egy király. Persze tudom, ma nincs királyság."

A férfi azt is elmondta, miért ment szét a feleségével. "Nagygyűlésekre jártam meg a Békemenetre. Elmentek a hétvégék. Egyszerűen nem bírta. Akkor kerültek állami gondozásba a fiúk. De mindhármukat, a Lacit, az Ádámot meg a Viktort is húsvétra hazahozom" – mondta.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Froclizták a kisfiát a neve miatt?

Az Orbán Viktorkát? Dehogy. Az oviban „miniszterelnöknek” meg „elnök úrnak” szólították az óvónők. Persze csak a fideszesek. Csak hát közben szétmentem az asszonnyal...

Ilyen retardált szellemi toprongyok döntöttek az ország sorsáról !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Zsuga: Kertész Ákos megmondta, a magyar alattvaló fajta. Fel lehet ezen háborodni és csak a támadást látni ebben a szándékosan provokatív véleményben, de a fenti példa csak igazolja ezt.
nepszava.com/2014/01/velemeny/kertesz-akos-az-elet-ennyi-nem-hitte-volna.html
bencemacska
@Zsuga: Minél hülyébb a plebsz, annál könnyebb uralkodni rajta!

Ne feledd OV-nak nem a kommunizmussal, mint rendszerrel volt problémája, hanem a megvalósítókkal !
Ha ő az, akkor: "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!!!"
jancsik68
@Cicamama55: Tavaszi keresi a megoldást,hogy őt hogyan lehetne orbánvikikének át -operálni.Nagy az isten állatkertje,sok benne bégető birka!!
Zsuga
@human: Köszönöm. Elgondolkodtató olvasmány volt. Ezt kéne megosztani mindenütt, ahol csak lehet. Kár, hogy pont azoktól nem várható el, hogy mélyen átgondolva, átérezve végigolvassa ezeket az írásokat, akikre a legjobban ráférne. A fenti videón nyilatkozó "igaz magyar" fajtáról nem is beszélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.