Nagyon nagy volt a nyomás, hogy létrehozzák az ellenzéki összfogást, de akik a leghangosabban követelték azt, most éppen azok kritizálják a leginkább - mondta az MSZP elnöke a Népszabadságnak adott interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ebben is téved- szembe kellene néznie a ténnyel hogy alkalmatlan a párt vezetésére, az Összefogás vezetésére. Ő egy szófogadó kisfiú még mindig aki szót fogad anyucinak. Ehhez a feladathoz fel kell nőni.
Szvetlana
Már a legutóbbi tisztújítás sem hozta meg a várt eredményt. Ez a vezetés nem alkalmas a további szereplésre. Ha így marad a helyzet, várható, hogy a jobbik előre tör, és nem az MSZP lesz a hiteles ellenzék.
Nem tudom, hogy menet közben merte-e valaki vállalni, hogy a Mesterházinak a szemébe mondja, hogy baj van, szar van a palacsintában.
Az emberek kihátráltak a baloldal mögül, maradt néhány öreg harcos, de a fiatalabb korosztály megnyeréséért megint nem tettek semmit. Ha ezt nem ismerik föl újfent, akkor nem tudom, kikre akarnak építeni. Elmarad a támogatottság, 2018-ban még a parlamentbe sem jutnak be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.