Amúgy meg egyáltalán nem értem, miért keresi a szavazóit a baloldal. Emberek, baloldali kormányunk van! Méghozzá nem is akármennyire balos. Keleti nyitás, államosítás, rezsicsökkentés, paternalizmus minden szinten... Mégis min csodálkoznak ennyit? A fidesz szépen belenőtt a kádári balos rendbe, megspékelve a populizmussal – ez maradt a jobboldaliságból. Épp ezért felmerült bennem az a sanda gyanú, hogy ha 2018-ban a "hagyományos" baloldal nem tudja leváltani a fideszt, akkor 2022-ben egy jobboldali párt fog itt fát vágni.

A teljes elemzés A Kard blogon >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mondtam már annyiszor, hogy a fidesz idehaza a legnagyobb kommunista párt jelenleg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@Pálinkafőző Rézüst: Sajnos én tudom - húsz éve- nem véletlen hogy sosem szavaztam a fideszre - bár volt amikor reménykedtem bennük - de az rég volt - a kezdetek kezdetén.
De meghíztak a kismalacok ...
whatthefuck
Itt kérem csak egy kommunista párt van, de az kétharmados!
whatthefuck
A jobbosok aztán rendesen át lettek baszva a palánkon(mert ennyire hülyék), ugyanis az istenük egy komcsi cigány.
dzurinda
@whatthefuck: Kommunistának nem nevezném őket, addig azért nem merészkedtek el, de az tény, hogy a jobboldalhoz a Fidesznek jelenleg semmi köze sincsen.
Igazi Trebics
@Nil: Ha már ennyire helyre kívánod tenni a politikai irányokat, akkor egyezzünk meg abban, hogy a fasizmus és a nácizmus az két kávéház! A baloldal kedvelt időtöltése a két fogalom összemosása!!
Nil
@Igazi Trebics: hát ha neked kettő akkor válassz melyikben kívánsz élni - fasiszta országban vagy náciban. Én egyikben sem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.