Velős véleményt fogalmazott meg az MSZP volt szóvivője a Facebookon. Török Zsolt Braun Róbertet, az összefogás ötletét adó Konrád Györgyöt és "társaikat" nevezte meg felelősnek abban, hogy a Fidesz másodszor is kétharmados többséget szerzett a parlamentben és abban, hogy a Jobbik is a Házban ülhet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem azokat kapták hazugságon a bajai videó ügyében akikre Török köpköd. Rövid távú emlékezet jellemzi a szociknak ezt a rétegét. Simon sem az ő pénzükön csücsül...Sajnos hosszú a sor, sok van a törökök rovásán... de legalább csöndben maradnának.
varirmag
Török Zsolt, Braun Róbert, Konrád György és a többi hányadék hozták össze a Fidesz 2/3-ot !!
Az idióták nem veszik észre hogy az örökös nácizással,fasisztázással , rasszistázással csak ezt érik el. A választók többségének már a nevük emlitésétől is felfordul a gyomra.
Ha tovább folytatják 4 év múlva a Jobbikot segítik hatalomra .

Ideje lenne már azért dolgozni azon agyalni,hogy hogyan lehetne az ország,az emberek életén jobbítani. A Sok baromarcú politikusunk példát vehetne a német,az osztrák,a szlovák vagy a lengyel politikusokról akikaz országuk gyarapodásáért dolgoznak. De ezek csak azzal vannak elfoglalva hogy egymásnak betartsanak és felvegyék a zsíros fizetésüket.
Szemét népség !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.