Homály fedi, hogy hol töltötte egyhetes szabadságát a miniszterelnök a választások után, ugyanis a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője nem válaszolt érdemben az újságírók kérdésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gondolom putyinnal van es seggbekukit jatszanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Akiknek fontos volt, hogy tudják biztos tudták, a kiváncsiskodóknak meg semmi közük hozzá, levegőt is kell venni néha anélkül, hogy belenéznének az ember torkába.
Hellcat
@tavaszi: @furfang: bezzeg ha valami szoci utazott volna puccos helyre akkor már üvöltöznétek, hogy "MIBŐŐŐŐŐŐL???" ...a "peseciel" meg...inkább hagyjuk.
bence
@pbalage: ! TE erről el tudod képzelni,hogy dolgozik ? Olyan büdös ennek a munka,hogy még messziről sem szereti szagolni !
tavaszi
@Hellcat: ...maga a coci hireskedett,hogy kampány-inditásként Welnesbe ment Mesterházi. Bajnai meg sielni...úgy voltak vele ez a kampány úgy is bejön magától..és 2/3-addal küldik el orbánt...úgy tűnik utólag sokat volt a gőzben a mester...és sokat csúszkált Bajnai...és most a lejtő alján várja a 2018-at...ha ...esettleg...
pityuka
Grazban volt feltöltődni, mint a tökéletes katona.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.