"Bár a holokauszt borzalma zsidó honfitársainkra méretett, az ő életüket, javaikat pusztította el, a nemzet közös fájdalma és vesztesége volt" - írta Orbán Viktor a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének írt levelében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
A kis emlékművecskét meg a zsidóktól. :(
silber13
" eljött az ideje annak, hogy a magyar nemzet történelmét végre egészben lássuk."
Ezt mondja az a borult elméjű. Valóban. Egészben! Már dolgoznak az egészben láttatás metodikáján! Ahogy ők kigpndolják.
Sííva
Már mint, hogy a Magyarországon élős zsidókat?
coyote3
Erre már tényleg nincsenek szavak. Ez a lény tényleg komolyan beteg...
nemkati
Ezt a pofátlanságot! Mindent megígér, minden fájdalma, nagyrabecsülése, védelme az övék, a zsidóságé... mi a rossebet kell ma megvédeni? Senkit semmitől nem kell megvédeni. Békét kell nekik hagyni és kész. De azt hazudni a magyarországi zsidó közösség vezetőjének márciusban, hogy húsvét (!!! mint zsidó ünnep???) után (mert ő most a választásokkal szeretne inkább foglalkozni) visszatérnek annak a kérdésnek a megbeszélésére, ami a zsidó közösséget zavarja, sőt felháborítja a holokauszt emlékév kapcsán tervezett rendezvényekkel kapcsolatban - majd a választások eredményhirdetése másnapján a zsidóságot (is!!) felháborító emlékmű építése elkezdődik... ez a pofátlanság teteje és a hazugságok netovábbja. Ki a bánat imádhat egy ilyen cinikus, rosszindulatú, hatalommániás zsarnokot!!???

És egyszerűen érthetetlen, hogy lehet ma Magyarországon megtenni olyat, hogy a holokauszt emlékév ünnepségeit a zsidó közösségek megkérdezése nélkül, saját ízlésük szerint, az érintettek tiltakozása ellenére úgy szerveznek, ahogy akarnak? Hát ez mutatja, hogy messze nagy ívben tesznek az egészre, minden csak amiatt van, hogy a világ felé azt mutassa ez az 0rbán, hogy ő nem rasszista, és Magyarország egy érző szívű nemzet. Hamis, álszent ez az egész, az látszik, hogy fogcsikorgatva szervezték az egész emlékévet, belopva (beordítva) undorító szemétségeket.

Írom ezt én, nemkati, akinek tudomása szerint nem folyik az ereiben zsidó vér, de ilyet ma senki nem is állíthat biztonsággal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.