A Magyar Liberális Párt elnöke szerint a kormány arra készül a német megszállás áldozatai emlékművének felépítésével, hogy meghamisítsa a múltat. A pártelnök beszédét követően a demonstráció résztvevői lebontották a tervezett emlékmű építési területe köré felállított kordonokat és állványokat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

labos
A liberális párt szerint nem lehet szabadon megemlékezni áldozatokról?
Manhattan
Nagyon helyes! Nem szabadna, hogy felépüljön ez az emlékmű! Németország és Európa tanult a nácizmus borzalmaiból, míg Magyarországon megállt az idő... Magyarország ugyanolyan antiszemita fasiszta ország, mint volt a két világháború között, amely a nácizmussal rokonszenvez.
Meine Ehre heisst Treue
Meddig megy még ez a szerencsétlenkedés??? Határozott fellépés kellene!
Vagy takarítsák el a rebelliseket, mint a szemetet és kezdjék meg az építést vagy hagyják a pi@ába az egészet és lépjenek túl ezen! Döntsék el, hogy lesz emlékmű vagy sem!

Furcsa mód, a Szabadság téren trónoló, "impozáns", a szovjet megszállásra emlékező és emlékeztető emlékmű senkit nem zavar...
tavaszi
@Meine Ehre heisst Treue: ...el van döntve : lesz emlékmű...és márcsak ahogy a bajnai mondja : csak azért is. ha az orosz megszállás emlékműve ott lehet akkor az uj is felépülhet..és fel is fog...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.