A Magyar Nemzeti Banknak mindent meg szabad tennie, ami nincs tiltva, ezzel érvelt a jegybank jogásza azzal kapcsolatban, hogy összesen százmilliárdnál is többet költ az MNB új vezetése ingatlanokra, antik hegedűre és festményekre – erről Róna Péter beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod, ezt a felhivast azert irtam a cicusnak, mert o egy masik cikk kapcsan kozolte velem, hogy en, aki zongora-zeneszerzes szakot vegeztem bizonyitvannyal, vizsgaval a Konziban, en tutira nem vagyok zenesz, de o igen, mert o mar 25 eve jatszik egy nepiegyuttesben.

En csak azt akartam ezzel kifejezni, ahogy ezt a Felix gyereket se hallottam meg muzsikalni, ugy a cicust sem, de kettejuk kozott kulonbseg a k@rva draga mesterhegedu, amit a nevenincs zeneszecske mar megkapott, (ez akkor is penzkidobas, ha csak hasznalhatja,. nem az o magantulajdona), es azert mondtam, hogy a cicus legalabb azt allitja magarol, hogy o 25 eve huzza,... Na, cirmost legalabb innen ismerem, es annyira o is megerdemelne, mint ez a lajko-gyerek...:-))

Es bizony TUDOM, hogy Te senkinek sem kivannal soha rosszat, mint ahogy en sem...
(Sot, latod, most is inkabb a cirmosnak adnek egy ilyen hegedut, csak legalabb hasznalna!...:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ez a történet nem csak egy hegedűről szól. Inkább figyelmeztetés, hogy abból még egy nemzet sem jött ki jól ha a politika irányítja a tudományt és a kultúrát.
bencemacska
@Yoda69: Szerintem beindították a bankóprést, és ennek a levét 2-3 év múlva isszuk meg!!!
Yoda69
@bencemacska: Az ket szamjegyu infllaciohoz fog vezetni, es szerintem az EU torvenyeivel is ellenes, amiert szinten elmeszelnek minket.
Bar a csuti tahonak semmi sem draga.
bencemacska
@Yoda69: A büntetést is mi fizetjük. Eurót meg nem is akar OV. (Vajon miért?!)
spu00
Miért nem írnak az FT-ben, őket valaki félre tájékoztatja újabban, régebben míg itthonról kapták a tájékoztatást, addig az Önök kedvére valórészletekkel örvendeztette az olvasókat. Most meg egész más hangsúllyal teszik kétségessé Önöket, érthetetlen.
Ne tegyék kétségbe esés stádiumába Gy.F-t, hogy csak 2-3 múlva jelentkezhet a 2 számjegyű infláció, a gazdasági tönkre menés. Nem figyelik az mszp-s igazmondókat, hogy már tönkre ment az ország?
verőce21
Egy Bösendorfer zongorát hozzám is betolhatna az MNB a nappaliba, elférne a kandalló mellett és állítólag tovább ég, mint egy Stradivari ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.