Hibás címzés, elmaradt iktatás, hiányzó dátum: lehet, hogy Lázár János elhíresült norvég levele el se lett küldve? A hvg.hu információi szerint a norvégok mindenesetre nem kapták meg. Az államtitkár által szerdára meghirdetett, a Norvég Alap ügyeivel is foglalkozó monitoringbizottsági ülést egy héttel későbbre tolták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Akik hozzák a törvényeket, azoknak ilyen hibákért még csak egy ejnye-ejnye sem, akikre viszont a törvényeket szabják, azokat kevesebbért is azonnali menesztenek! Vagy esetleg tisztában volt ő az odaítélések rendszerével, csak egy kicsit hallatta hangját.
bundi
nem azt kell nézni mit mondanak, hanem, hogy mit tesznek...
Desischado
A dilettantizmus aspirál ezzel a lénnyel, kézenfogva járkál vele! Mit keres ez a posztján, ha ennyit sem tud?! JA, bocsi, elfelejtettem, hogy a rabláshoz, meg a hazudozáshoz jól ért, az pedig elsőfokú prioritás ebben a bagázsban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.