Bajnai Gordon vezeti az Együtt-PM európai parlamenti (EP-) listáját. A választási szövetség vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta, azért vezeti a listát, mert ezzel is jelezni szeretnék, hogy számukra az európai politika belpolitikát is jelent.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@miazavalami: okos enged szamár szenved aztán tökmind1 mert a fidesz elcsalja az egészet...
miazavalami
@Hellcat: Sztem ha Bajnai nem húzódik félre, nem ez a választás eredménye. Lehet akkor is a fidesz a befutó , de nem lóhosszal...
Hellcat
@miazavalami: Azt ne feledd hogy a fidesz így is úgy is összecsalta volna magának a kétharmadot...
miazavalami
@Hellcat: Hááát nem hinném , hogy akkor csalással együtt meg lett volna nekik.
Sokan bíztak Bajnaiban, azok is akik e miatt , hogy félre állt , más pártra többek közt a jobbikra szavaztak. Vagy el se mentek szavazni...
Hellcat
@miazavalami: A legnagyobb baj azokkal van akik el se mentek szavazni...bárhol a környékemen ha valaki megemlítette, hogy a fideszre fog szavazni azt majdnem agyonverték...ennek ellenére az arányok mégis máshogy alakultak...bármit megtettek volna, hogy hatalmon maradjanak, de mivel az összefogás amúgy is erőtlen volt így nem kellett olyan erősen csalni...kamu kispártok meg levélben szavaz...egy kis költöztetgetés stbstb...képzeld el mi lett volna ha megszorongatják a tökeiket...a kis csalásokat most senki nem kéri rajtuk számon, ők meg röhögnek a markukba, hogy a nép lenyelte...szépen elkezdik feszegetni a határokat, megnézik meddig mehetnek el...ott vannak például a diáktüntetések...szétbaszták a felsőoktatást, ekkor az egyetemisták mentek az utcára...aztán elkussolt az egész...szégyen ami ebben az országban megy.
miazavalami
@Hellcat: van még sok béka amit lenyeletnek velünk , mire észbe kap a nép. Így is úgy is rossz lesz , főleg nekünk ...
Csak az a baj , hogy bármi is történne az már most túl késő van.
Az én korosztályom itta meg a levét a rendszerváltásnak, és ha ennek is mi kapjuk a javát akkor azt már nem heverjük ki. Még a gyerekeink se, ha itthon maradnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.