A HÍR tv felcsapott őrangyalnak, mert a közösségi oldalakon néhány "elvetemült" baloldali aktivista le akarja lőni Orbán Viktort. Mostanában amúgy is sűrűn böngészik tőlük az internetet, Orbán Viktor szabadságon volt, így most nincs h...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A (rém)HÍR tv akkor nem ilyen őrangyal, amikor
" Gyurcsányt a Dunába, a többieket utána " ordibálta
a Fidesz által szponzorált csőcselék !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Orbánnál betegebb elme az, aki a facén teszi közzé ilyen irányú terveit.
Desischado
@bakegya: Nekem is ez jutott az eszembe, hogy kitaláció az egész és emiatt, akarja az internetet is az ellenörzése alá vonni. Egyébként nem tudtam, hogy virtuálisan is lehet ölni?! És ennyire fél a csuti? Ha mindenki le akarná lőni, akiket átvert, akkor mi lenne itt!
Yoda69
A remhirtevet nem kell komolyan venni. Szimpatia keltes az egesz a diktator mellett.
Senara
Baromság , nem írom le megint Bástya elvtárs felháborodását . Kész a stadion és átadás előtt be kell dobni valami aljasságot , természetesen belekeverni Gyurcsányt is . A fanatikus Orbán hívőknek itt az ötödik ász a pakliból , ha valakik kritizálni mernék a "libalegelős" stadion átadást ... Ő maradandót alkot , a népének ...Gyurcsány pribékek megakarják ölni , ja és jönnek az eu parlamenti választások is . Talán eljön az idő a fanatikusoknál is leesik a tantusz ... tudom már kivonták a forgalomból .
Dr. Felipe
Gavrilo Princip. Biztos kinyírná ha élne.
sentinel216
... és Bástya (kövér) elvtársat már nem is akarják ...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.