"Elkészült a stadion" – tette közzé a debreceni Nagyerdei Stadion hivatalos honlapja. A DVSC új arénájának hivatalos megnyitója május elsején lesz majd, de a nagyszerű fotók segítségével máris körbe lehet nézni a csodálatos létesítményben. 15 hónap alatt épült fel, 12,5 milliárd forintból.

Nagyerdeistadion.hu
Nagyerdeistadion.hu
Nagyerdeistadion.hu
Nagyerdeistadion.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Sajnos nincs fénykép róluk, de én is megmutatnák egy két iskolát, kórházat belülről!!! Nem ilyen szépek, és iskolába és kórházba többen járnak mint a falábúak meccsére!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@Desischado: Dehogy akarom leszólni a debrecenit. Csak szerettem volna érzékeltetni a kontrasztot.
Desischado
@gibgab: Értelek én, de nyilván te is érted az én ironikus felhangomat.
análisdrabális
Remélem örültök hogy a csútinak nem a forma1 a hobbija.
spu00
Ha most belegondolnak, hogy a 12,5 milliárd Ft. 40%-a vissza megy az államhoz adó formájában, az építésben résztvevő embereknek volt munkájuk, a stadion működésében emberek vesznek részt munka és bér formájában, a stadion értéke a nemzeti vagyont növeli, s a fiatalok százai sportolhatnak normál körülmények között.Mi a problémájuk? Gy.F hat stadiont igért, hol van? pedig ő 16.000 milliárd Ft. hitelt vett fel, s csak 40 cm-s kilátót tudott csak építeni ennyi pénzért.
mariaberta
Na végre még egy új stadion. Hány lesz még? Bezzeg a kórházak egy részét be akarják zárni, mert hiszen a várakozási idő semmiség.
Kívánom, hogy néhányan minél hamarabb kórházi ápolásra szoruljanak, hogy aztán meg tudják mi a fontosabb, a stadion, vagy a kórház.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.