Már több mint egy teljes éve kísérti a magyar kereskedőket Matolcsy György álma, a kasszacsere. Bár a folyamatos határidő-módosítással és engedélyezési botrányokkal tarkított folyamat most már tényleg a végéhez közeledik, még lehetnek gondok az állami támogatás felhasználásával. Az állam ugyanis a jelenlegi jogszabályok szerint csak annak ad 50 ezer forintos segítséget a váltáshoz, akinek április 30-ig bekötik a kasszáját, de továbbra sincs elég pénztárgép a forgalmazóknál.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk, ha El Tolcsy nem a mesterhegedure meg a klasszis zongorara veri el a kozpenzeket, akkor talan talalhatott volna gyors megoldast mindenki megelegedesere, nem pedig az amugyis agyonnyomorgatott vallalkozokat tenne kizarolag felelosse...

Dehat az egesz vezetesi moral arrol szol, hogy mindenki mas hibas, csak mi vagyunk tokeletesek, hiszen mi irtuk a torvenyeket...

Miert is rugtak ki a Samsungot? Ez a kis piti, ismeretlen ceg nem akart a jo uzlet remenyeben egy kis penzecsket tolni a megfelelo csokosnak? Eleg lett volna egy nylonszatyorba rakni a zsozsot, latjuk, mashol mar bevalt,...:-))
nemkati
@karma1: Jaj, de szörnyű ez, hogy minden igaz amit írsz! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.