Az ügyészség szerint ugyan rokon volt a kerületi pénzből támogatott művész, de attól még hűtlen kezelésről nem lehet beszélni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Rokonnak, ismerősnek közpénzből munkát adni nem ütközik törvénybe (feltéve hogy ismerek minden törvényt - mert ha nem, hát kisnyúl). Kivéve ha azt baloldali ellenzék teszi, de akkor viszont lehetőleg több hónapos meghurcolás és súlyos büntetés jár.

Fidesznek, KDNP-nek ugyanez dicsőség, elismerés, hozsanna.
Ugyan jóérzésű ember szemében ez legalább erkölcsileg elítélendő, de az meg nem érdekel senkit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Nem tudta ,hogy rokana ! Az ügyész nagyon helyesen döntött ,nem szeretne holnap közmunkás lenni ő sem !!!
nemkati
@taglo: Igazán imádnivaló az az ország, ahol mindenkinek attól kell rettegni, hogy ha az igazság pártjára áll, akkor neki annyi. Jobb esetben csak a megélhetését vesztheti el, de nem ritka manapság nálunk, hogy a csalást, rablást elkövetőjét feljelentő ellen indul eljárás.
Desischado
@nemkati: Sajnos ez Orbanisztán, Abszurdisztán!
Yoda69
Fideszes kettosmerce.
Hazug diszno rablobanda.
karma1
Most mar csak azt kell szepen levezetni, hogy ha a rokonsagi szal nem olyan szoros (mondjuk a faszobrasz nem a Nemeth ur felesege, angyikaja, unokaoccse, egyeb pereputtya), akkor Pacin athelyezodott Csepelre, mert maskulonben mi a losz@r koze volna a csepeli polgarmesternek meg az ottani onkormanyzatnak egy pacini valakinek a siremlekere faszobrot faragtatni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.