Beidézte a San Francisco-i bíróság Varga Bélát, a Kuruc.info domain tulajdonosát, adta hírül az Átlátszó.hu.

A férfit azután idézték be, hogy az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a portálon elkövetett jogsértésekért – tudta meg az Átlátszó.

Értesülésük szerint az amerikai jogi eljárás célja „a gyűlöletkeltő, holokauszttagadó, gyűlöletre uszító tartalmak szerzői és szerkesztői kilétének tisztázása, valamint a kuruc.info köré kiépült szerteágazó bűnszervezet és pénzmozgatások felgöngyölítése" lesz.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Meine Ehre heisst Treue: Én a szélsőjobbos agysebészeken kívül nem látok másokat, akik a melegeket, cigányokat, zsidókat ipari hulladéknak látnák... Ők meg szerencsére sosem lesznek elég sokan ahhoz, hogy a teljes társadalom véleményét tükrözzék.

Hőbörögni persze lehet, meg ámítani magunkat, csak abból olyan vicces dolgok lesznek, mint a megtörten szipogó Vona Gábor, aki még a választás éjszakáján is elhitte, hogy ők itt majd kormányt váltanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@leszúrt rittberger: Lehet ironizálni, de sajnos az igazság attól még nem változik, bár ne lenne igazam.
Vona engem nem különösebben érdekel, engem nem képvisel. Azt is jól tudtam, hogy ekkora társadalmi bázissal nem fog labdába rúgni...
Onkan
Hülye zsidók! Csinálják az ingyenreklámot annak az oldalnak, amit el akarnak tüntetni.
silber13
@Onkan: Érdekelne, hogy mégis, kiket akarnak eltüntetni.
Onkan
@silber13: Aktuálisan és bevallottan most nem személyeket, hanem egy nekik nem tetsző netes portált.
Desischado
Jó lenne, ha végleg eltűnnének ezek a szélső jobbos radikálisok! De addig nem fognak, amíg szociális válság van, mert az a melegágya, és bölcsője az ilyen szervezetek születésének! Nálunk is ahogy nő a szociális válság, úgy nő a jobbik tábora! Nem mindenki látja, miféle banda ez!
Onkan
@Desischado: Tévedsz.
Rendszeresen olvasom a Kurucot, pedig nem szeretem ha hányingerem van. Alpári, primitív hangnemet használ, Hitler születésnapját ünnepli, Szálasit hős mártírnak tartja.
De van sok olyan IGAZ híre, értelmes gondolatokat megfogalmazó cikke, amit csak ott lehet elérni.
Ha majd következmények nélkül lehet akár tagadni is a holokausztot, véleményt mondani bizonyos kisebbségek ránk nézve hátrányos dolgairól, szóval, ha majd valóban gondolat és szólásszabadság lesz Magyarországon, akkor magától elsorvad a Kuruc.
De addig szükség van rá, és nem tudják elnémítani. Már hónapokkal ezelőtt elindult a köremail. amiben számítógépguruk leírták, hogy az usereknek hogyan kell kikerülniük a majdani blokkolásokat.
A szerver és egy új domain pedig nem gond. Van sok olyan ország a világban, ahol szimpatizálnak a kuruc szellemiségével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.