Leadta az európai parlamenti választási induláshoz szükséges ajánlóíveket a Jobbik Magyarországért Mozgalom pénteken a Nemzeti Választási Irodán - tájékoztatta Szabó Gábor pártigazgató az MTI-t.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Elég baj az, hogy ide is bejutnak! Na meg a bőr elég vastag a képükön, Uniós zászlót égetni, tele szájjal hőbörögni, hogy ki kell lépni az Unió-ból, és nini, láss csodát! A jobbik az Unió-t célozza be! Pálfordulat, vagy megvilágosodás? Egyik sem. PÉNZ, SOK SOK PÉNZ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Most mi van? Igaza van nem?
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: De meg ám! Nem tetszik? Hát így jártál!
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Ettől nem megyek a falnak.

@miazavalami: A zászlóégetés nagy hiba volt, ezzel nem gyarapították a támogatók táborát, viszont újabb támadási felületet kreáltak. Lépten-nyomon azt nyomják az ellentábor figurái, hogy lám-lám be akarnak kerülni az EP-be, közben Unió ellenesek, sőt elégették nyilvánosan az uniós zászlót.
Desischado
@Onkan: Hülye, aki mondja! Egyébként meg hozzád ki szólt kis csíra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.