A Jobbiknak nem tartozik elődleges céljai közé Magyarország Európai Unióból való kilépésének kezdeményezése – mondta Balczó Zoltán, a nemzeti párt alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján. Az országgyűlési képviselő, aki a Jobbik EP-listájának 2. helyén indul, igyekezett leszögezni, hogy a kampányban valótlanul akarják úgy beállítani a Jobbikot, mint aki azonnal ki akar lépni az Unióból.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Szóval célja a kilépés, csak nem elsődleges.
Először még szeretnének egy kis úniós zsozsót a zsebbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@Pisti271: Nem is arra gondoltam, de mindegy!
A lényeg: Nincs az EU-ban külön "pálya" az ellenzéknek. Pl.: Egy új tagállam felvétele esetén - a csatlakozásról szóló népszavazás során - kötelező pénzzel támogatni, az ellenkampányt is! (A mi csatlakozásunk idején hallottál ilyesmiről?) A "szkeptikusok" amúgy sem az EU létezését kérdőjelezik meg, hanem a működés módját. Hasadóanyagból lehet energiatermelő egységet is csinálni és bombát is, ugyebár. A "bomlasztás" nem a közösséget célozza, hanem annak "viselkedését".
Desischado
Eddig állandóan arról volt szó, hogy ki kell lépni az Unióból. Még nem, mert keresni kell egy kis pénzt. morvai ténsaszonynak is kellenek a misik. Ezért mondom, hogy álszent, és hazug a jobbik, ez megint fényesen kiderült. Azért akarnak hatalmat, hogy ők is megszedhessék magukat, és a radikális elképzeléseiket ráerőszakolják a népre. Ez a pálfordulat nekem nem ismeretlen velük kapcsolatban, csak az a baj, hogy eme "műsorszám" már túl ismerős, régóta játsszák!
A jobbiknak is kirajzolódott az igazi arca, már régen, az értelmes emberek számára!
kkalman
Fidesz, MSZP, Jobbik, mindegy. Az egyik kutya, a másik eb. Mindegyiknek a célja a hatalom megszerzése, megtartása, és a közpénzek a saját és a haveri kör zsebeibe történő átjátszása.
Yoda69
Ez masodlagos celnak is elfogadhatatlan!
nemjoezigy
Pisti271:
"A lényeg, hogy nem támogatom azt, akinek célja a közösség bomlasztása."
Nem értem, hogy miért bomlasztás az, ha más megközelítésből gondolják az eu-t? Ne amerikai mintára, hanem nemzetállamok kapcsolataira.
Desischado:
"Eddig állandóan arról volt szó, hogy ki kell lépni az Unióból."
Amit a Jobbik mond: mérleg, hogy mit adunk, mit kapunk, mennyit vettek el, mennyit vesznek el Magyarországtól. Összességében mennyibe kerül ez Magyarországnak. Megéri vagy nem, ilyen feltételekkel eu tagnak lenni.
Mind azt meg kell mondani a magyar népnek, amit az eu-ba lépés előtt meg kellett volna mondani.
Félre értés ne essék én is az eu-ban képzelem el a jövőt, de más, un. egyenlő feltételekkel. Ne csak szemét lerakói helyei legyünk az eu-nak. Ne rabszolgái, vagy ha úgy tetszik, másod-harmad rendű polgárai legyünk. Eu-s árak eu-s töredék fizetésekkel és ugyanazon minőségi, termelési elvárásokkal.
Megnézni, milyen támogatásokat kaptak a régi eu tagok, milyen támogatást kaptunk mi. Milyen támogatást kaptak a nálunk rosszabb helyzetben levők (pl görögök,...) és mit kaptunk, mit kapunk mi?
Ennek az igazságtalanságnak egy része az eu nagyhatalmi politikájának köszönhető, de a másik része a mindenkori kormányunknak köszönhető:-(
Lényeg, hogy: Magyarország jobban teljesít. Már akinek.
Az biztos, hogy több mint 8 millió embernek nem jó ez ami itt van.
análisdrabális
A jobbikos: Rohadjon meg az EU! De a délla az jól gyün ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.